Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 30 Aprilie, 2018 Another day in Paradise (Letca Nouă) ..... O zi minunată tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 1 Mai, 2018 Un 1 Mai așa cum vă doriți ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Mai, 2018 Ziua buna si salutari de pe Transalpina....cu mici/mari peripetii... 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 1 Mai, 2018 Buna seara ! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 1 Mai, 2018 O seara frumoasa ca, ziua de azi va doresc. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Mai, 2018 ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 2 Mai, 2018 O zi frumoasă să aveți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 2 Mai, 2018 în urmă cu 14 ore, Stefan P a scris: Ziua buna si salutari de pe Transalpina....cu mici/mari peripetii... Te-a cautat roscata? :))) 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Mai, 2018 , bune v-am regasit si dupa aceasta frumoasa minivacanta ! Voi crea un topic unde voi reveni cu detalii si pana atunci va urez tuturor o zi minunata! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Mai, 2018 în urmă cu 3 ore, Traian M a scris: Te-a cautat roscata? :))) Roscata era pe Transfagarasan ; am dat de o roscata si aici dar cand m-a vazut a fugit. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Mai, 2018 Seara buna prieteni! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 2 Mai, 2018 La ora asta, nu pot sa va urez, decat : O noapte linistita, vise placute. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 2 Mai, 2018 Somn ușor vă dorim tuturor ! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 2 Mai, 2018 e momentul de ......somnica 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Mai, 2018 prieteni! O buna si o zi excelenta va doresc tuturor! 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 3 Mai, 2018 tuturor și o zi frumoasă vă doresc! 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 3 Mai, 2018 si o zi excelenta va dorim! Dupa o minivacanta de 6 zile la Vama Veche, e timpul pentru incarcat bateriile! A fost super, asa cum am anticipat. Daca tot restul litoralului era gol golut, in Vama nu aveai unde sa arunci un ac. Nu am vazut niciodata atata lume adunata 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 Mai, 2018 ! Sa aveti o zi buna 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 3 Mai, 2018 Neața bună tuturor ! Haideți că mai e puțin și din nou e week-end. Vă dorim o zi de joi ușoară și frumoasă. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 3 Mai, 2018 Bună dimineața! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 4 Mai, 2018 Slabă activitatea pe aici, în ultimul timp ..... se vede că a venit primăvara și lumea are treabă mai multă .... am plecat și eu la treabă Azi am misiune grea! WEEKEND PLĂCUT TUTUROR !!!! 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Mai, 2018 !!!! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 4 Mai, 2018 Neaţa bună tuturor ! Cred că e de vină valul acesta de căldură Flavius. Ne-a cam moleşit. Un week-end frumos vă dorim şi noi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 4 Mai, 2018 Dupa o zi de munca intensa, va spun si eu buna seara! 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 4 Mai, 2018 Nu stiu ce val de caldura i-a molesit pe unii .... noi suntem activi! O noapte buna va dorim .... noi acum incepem activitatea Puneam si poze dar " tehnica" nu ne permite 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri