Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 22 Mai, 2018 Neața bună tuturor ! Pffff... E marți. Dar nu-i bai că trece. Și până atunci, vă dorim să fie frumoasă și ușoară ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 22 Mai, 2018 Va doresc o zi minunata. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 22 Mai, 2018 Buna dimineata! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 22 Mai, 2018 O zi frumoasă vă doresc! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Mai, 2018 si 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefanstefan 144 Semnalează Publicat 22 Mai, 2018 Salut, Ma puteti ajuta si pe mine? La Fagaras care camping e mai ok pentru familie cu copii? Fantanita sau Laguna? Aveti idee ce preturi mai au? Multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 22 Mai, 2018 O noapte linistita sa avem. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 22 Mai, 2018 Buna seara tuturor! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 22 Mai, 2018 si o noapte linistita, va dorim! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 22 Mai, 2018 tuturor .... mă bag la 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 23 Mai, 2018 Buna dimineata ! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 23 Mai, 2018 O zi frumoasă vă doresc! ..... hai că mai e puțin și vine weekendul prelungit 3 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Mai, 2018 prieteni ! 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 23 Mai, 2018 rulotisti! Va doresc o zi frumoasa ca cea de azi! 3 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 23 Mai, 2018 Va salut prieteni, de pe Costa del Sol - Torremolinos! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 23 Mai, 2018 şi ştiţi vorba aceea.... "Numai mâine nu-i poimâine" şi din nou liber la ruloteală. Vă dorim o zi minunată în continuare ! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 23 Mai, 2018 O seara superba va doresc. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 23 Mai, 2018 O seară bună și din partea mea! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 23 Mai, 2018 80 % din aprovizionarea pentru ieșirea de Rusalii... bifat. Așa că să vină vinerea. Dorim o seară frumoasă tuturor ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 23 Mai, 2018 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Mai, 2018 Buna dimineata prieteni si o zi frumoasa va doresc tuturor! Hai ca mai e azi si vine week-endul mult-asteptat... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 24 Mai, 2018 tuturor! Hai că nu mai e mult ...... AMR-ul e în scădereeeee 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 24 Mai, 2018 voinicilor ! Sa aveti o zi frumoasa si linistita La noi la Braila este si cald ....tanti Elvira este in acelasi loc economia merge struna In ceeace ma priveste , am plimbat am baut si am plecat la munca Dupa amiaza , dupa ora 18 , am activitati nautice doritorii sunt primiti cu drag si Restul .....data viitoare 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 24 Mai, 2018 Si eu dupa care spre noi orizonturi! 46 minute în urmă, Sorin Leitoiu a scris: Spor in toate Sorine, . Si la munca si la distractie! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 24 Mai, 2018 Neața bună tuturor ! Da, mai e un pic, așa că vă dorim ca ziua de astăzi să fie cât mai scurtă și mai ușoară. În schimb week-end-ul ce urmează să fie unul luuuuung și frumos pentru cei care vor ieși de Rusalii. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri