Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 31 Mai, 2018 în urmă cu 4 ore, Flavius Ivan a scris: Salutări tuturor de la Costinești! Ah Flavius cât de mult te invidiez acum ! Noi mai avem de așteptat exact două luni până să vedem marea. Îți dorim sejur cu vreme bună, apă caldă și valuri. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Keszeg Zsolt 123 Semnalează Publicat 31 Mai, 2018 @Mircea nu stiu colegul unde a campat dar in anii trecuti erau intotdeauna 1-2 rulote/autorulote in parcarea de langa accesul la plaja de vis-s-vis de epava (dupa Pensiunea Maria in dreapta este o mica parcare) 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 31 Mai, 2018 Buna seara. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 31 Mai, 2018 dragi colegi rulotisti!! Va doresc un weekend minunat!! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2018 Weekend plăcut tuturor! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2018 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2018 Distractie placuta Flavius! La fel pentru toti colegii. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2018 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2018 Mersi la fel! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2018 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2018 colegi O zi frumoasă și însorită să aveți 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2018 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2018 voinicilor !! Zile senine sa aveti in continuare si o mini vacanta frumoasa ! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2018 Buna ziua, colegi. Dupa dezbateri nu foarte lungi, , nevasta-mea a decis: covorasul primit ca premiu este un mouse-pad. Multumiri si din partea ei, @Dragos M, zice ca este cel mai tare mouse-pad al ei. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2018 @Flavius Ivan, concediu placut sa ai la mare! Te rog , nu mai posta poze cu litoralul, ca nevasta-mea nu mai rezista pana la concediu, deja numara zilele. Ai mila! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2018 de Pe coastă ! 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2018 Ovidiu, daca ti-ai tras o piscina pe coasta, poate ne spui si noua pe care coasta. Multumim. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2018 O duminica frumoasă vă doresc! 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2018 în urmă cu 14 ore, Emil Vinteler a scris: @Flavius Ivan, concediu placut sa ai la mare! Te rog , nu mai posta poze cu litoralul, ca nevasta-mea nu mai rezista pana la concediu, deja numara zilele. Ai mila! Și nu este bine? Nu așa trec zilele mai repede? 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2018 O dupa amiaza placuta, va doresc. 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2018 ! 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2018 La 02.06.2018 la 20:14, Ilie Minea a scris: Ovidiu, daca ti-ai tras o piscina pe coasta, poate ne spui si noua pe care coasta. Multumim. Nu mi-am tras piscină Ilie. E în localitatea Mara lângă Ocna Sugatag în Maramureș.O zonă cu peisaje minunate care-ți taie răsuflarea. Voi reveni cu postări din periplul nostru de 1 Iunie în Maramureș. Vă spunem noapte bună și somn ușor ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2018 O cafea de la malul mării și o săptămână frumoasă vă doresc! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2018 va spun si eu si va doresc tuturor o saptamana minunata! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2018 Neața bună tuturor ! Cu bateriile încărcate, sigur săptămână ce urmează va fi una ușoară. Vă dorim o zi și o săptămână frumoasă. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri