Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2018 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2018 si colegilor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2018 O seara excelenta! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN OLBI 59 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2018 Buna seara prieteni dragi, am si eu o rugaminte la voi . Tocmai am achizitionat o rulota din Anglia si vreau sa o aduc in tara. Stie cineva la cine pot apela ca sa-mi aduca rulota acasa? Va multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2018 O noapte minunata, va doresc. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2018 Bună dimineața de la malul mării O zi scurtă pentru cei ce muncesc și un weekend minunat vă doresc! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2018 rulotisti! O zi usoara si un weekend consistent! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2018 Neața bună tuturor ! Zi scurtă după care week-end din nou. Zi ușoară vă dorim ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2018 Bună ziua! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2018 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 8 Iunie, 2018 Noapte bună și somn ușor vă spunem și o la ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2018 colegi O sâmbătă relaxantă vă doresc, drumuri bune celor care călătoresc și distracție plăcută să aveți, oriunde v-ați afla 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2018 Buna dimineata! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2018 Bună dimineața la toată lumea și un sfârșit de săptămână plăcut! O mică escapadă cu prieteni rulotiști și alții poate viitori rulotiști într-o frumoasă croazieră ! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2018 Croazieră plăcută @Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2018 Frumos @Ciurea Sorin ! Ape limpezi pe-acolo pe unde călătoriți și distracție făină să aveți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2018 și o după amiază frumoasă dorim tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2018 Bravo Simonaaaaaa!!!!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2018 în urmă cu 11 ore, Ciurea Sorin a scris: Bună dimineața la toată lumea și un sfârșit de săptămână plăcut! O mică escapadă cu prieteni rulotiști și alții poate viitori rulotiști într-o frumoasă croazieră ! Bine-ai revenit! Cred c-a meritat "toti banii"! Numai de bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2018 Buna seara tuturor! Va invit la nunta! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2018 Vă spunem noapte bună dragi și am la . 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Iunie, 2018 Am incheiat o alta zi de munca la Letca Noua... prieteni ! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 10 Iunie, 2018 Bună dimineața! O duminică minunată .... ca acest răsărit 6 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 10 Iunie, 2018 @Flavius Ivan , superbe imagini! Imi amintesc cu drag de ele cand le vedeam "pe viu". Dar, ma intreb, doar tu le privesti? Plaja pare goala sau mi se pare mie? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 10 Iunie, 2018 E greu să mai fie cineva la ora și data asta .... poate în sezon Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri