Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2018 tuturor O zi minunată să aveți ! Vă așteptăm pe toți la mare ..... aici nu e cod galben de ploi și furtuni ...... aici se prefigurează cod galben de și 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2018 oameni buni! Unii oameni mai si "munceste"@Flavius Ivan...trebuie sa mai astepte pana la concediu sau pensie... S-aveti in continuare vreme buna si apa calda pentru balaceala! La sfarsitul lunii, ajungem si noi pentru cateva zile... O zi frumoasa tuturor! 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2018 Hai că nu mai e mult @Daniel P Să ne vedem cu bine și sănătoși că e destulă și rece !!!! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2018 Buna dimineata. 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2018 Neața bună tuturor ! Dorim o zi frumoasă tuturor, indiferent de codurile de culoare ! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2018 La Băile Olanesti a plouat mult "mai" toată noaptea, , acum se pare "ca se răzbuna vremea"! Numai de bine tuturor! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2018 în urmă cu 1 oră, Cornel Mihailescu a scris: Buna dimineata. Lume noua ...Bine-ai revenit printre noi @Cornel Mihailescu ! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2018 Haideți la mare !!!! vreme excelentă 23 grade în aer .... 23 grade în apă .... berea la câte grade o vrea fiecare 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2018 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2018 în urmă cu 4 ore, Flavius Ivan a scris: Haideți la mare !!!! vreme excelentă 23 grade în aer .... 23 grade în apă .... berea la câte grade o vrea fiecare Serios.... Tu mă faci cu capul ! Ne e atât de dor de apa aia albastră. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2018 Hmmmm! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2018 Unde asta @Stefan P și când ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2018 Buna seara si !! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2018 BUNA SEARA PRIETENI! Dupa o zi de alergatura in sfarsit . 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 14 Iunie, 2018 Noapte bună tuturor ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2018 Bună dimineața O zi scurtă celor ce muncesc și un weekend minunat tuturor oriunde vă aflați P.s. Evanghelia e .... în ceața .... în această dimineața 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2018 prieteni! Hai ca vine week-endul! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2018 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2018 Buna dimineata Si asta noapte la Baile Olanesti a plouat "zdravan", se pare ca se face vreme faina si azi ! Programul, cel obișnuit, masa, proceduri, plimbări... 0 zi faina va doresc si vouă! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2018 Buna dimineata. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2018 Neața bună tuturor ! O zi scurtă astăzi după care poate începe week-end-ul. Ziua să vă fie frumoasă, la fel și sfârșitul de săptămână. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2018 !! Dupa cum era prevazut cateva zile bune am cutreierat cu in cautarea pestisorului de aur Rezultatul este ca nu am gasit pestisorul am consumat in schimb 80 l benzina si doua galeti cu rame si coropisnite .........si sa nu uit, am prins 4 somotei , pe care i-am redat parintilor Vreme caniculara, oboseala si ma opresc aici si eu ma mir de mine ca nu ma lecuiesc de sportul acesta Si in ultimul rand , daca veniti la pescuit sa nu veniti cu lanterne sau alte instalatii, luati un simplu bec si doua fire pe care le puneti in apa o sa aveti 220v sigur O zi buna va doresc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2018 în urmă cu 15 ore, Stefan P a scris: Hmmmm! Unde s-a întâmplat nenorocirea? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2018 Cuza Voda, Targoviste. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2018 Vă spunem noapte bună și somn ușor și am la . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri