Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2018 prieteni și o zi frumoasa! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2018 O zi minunată vă doresc! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2018 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2018 O zi minunată vă doresc! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2018 și o după amiază liniștită vă dorim ! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2018 Buna seara dragi prieteni 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2018 Seara buna va doresc si eu, dupa o zi grea la slujbă ... 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Iulie, 2018 si o noapte linistita 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2018 O super dimineata placuta va doresc, din insula de smarald, Tassos.A rasarit soarele si se anunta o zi , tocmai buna de plaja. 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2018 Bună dimineața, oameni buni! O zi frumoasă vă doresc! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2018 ! @Ilie Minea sa ai vacanta placuta cu rugamintea sa-mi ti vremea frumoasa pana vin si eu pe 21. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2018 oameni buni! Plouă acum in București, ceea ce nu e rău că se mai racorește putin...dar dupa-amiaza am văzut ça iese din nou sorele... O zi buna tuturor! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2018 C-o fi buna, c-o fi rea / Maine este vinerea / Sa ne bucuram de ea! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2018 O zi minunată va doresc. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2018 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2018 Neața bună tuturor ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2018 Salutare tuturor!Este cineva pe Valea Cerbului in acest weekend? Am vrut sa plec la Krapets in Bulgaria dar vremea lasa de dorit. Pana pe vale drumul este mai scurt. O zi buna. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2018 Salutare la toti colegii. Oare in weekend ce vreme o sa avem? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2018 La weekend unde @Fejer Antal ? Eu de exemplu voi fi in Cluj și o sa ploua sambata sigur... Seara buna tuturor prieteni, oriunde v-ati afla! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2018 în urmă cu 7 ore, Militoiu Ciprian a scris: Salutare tuturor!Este cineva pe Valea Cerbului in acest weekend? Am vrut sa plec la Krapets in Bulgaria dar vremea lasa de dorit. Pana pe vale drumul este mai scurt. O zi buna. Ciprian, mai mult ca sigur o sa fie acolo Marius, Nelu si Radu...vorbeste cu Marius și vezi ce și cum! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2018 O seara placuta colegi. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2018 Azi m-am trezit să prind răsăritul .... ca să nu credeți cumva că am plecat de la mare Un weekend minunat oriunde v-ați afla P.s. Îmi pare rău dar nu știu de ce nu le încarcă în ordinea în care au fost făcute ... erau mai interesant de vizionat așa 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2018 rulotisti! Asa da : 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2018 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2018 Neața domnilor ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri