Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2018 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2018 Buna dimineața celor in vacanța și celor care sunt încă la munca. Flavius foarte frumos răsăritul 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2018 Sa aveți o zi minunata si cât mai scurta: urmează Weekendul!!!!!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2018 si weekend placut oriunde va aflati 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2018 Va doresc weekend minunat. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2018 Buna seara, cam așa arată cerul in fata casei 8 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2018 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2018 colegi O zi minunată vă doresc, drumuri bune și distracție plăcută! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2018 Neața bună tuturor ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2018 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2018 prieteni, va spun și eu cu bucurie din Cluj Napoca! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2018 Răsăritul a fost mai devreme aici, așa că nu prea am cu ce sa ma laud... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2018 Buna dimineata si weekend placut! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2018 Buna ziua si weekend placut! Noi n-am iesit cu rulota ca s-a anuntat timp ploios, si de dimineta e soare ca lumea fara niciun nor. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2018 Seara buna și salutari din Cluj prieteni ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2018 O seara placuta colegi. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2018 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2018 colegi O duminică frumoasă vă doresc! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2018 oameni buni! S-aveți o duminica minunata, chiar daca va fi cam ploioasă! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2018 rulotisti! Trebuie sa recunosc ca si de aceasta data, meteorologii au nimerit-o. Bine ca am ramas acasa! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2018 vitejii mei ! Eu cel putin stau cuminte pe langa casa mai e putin si ploua iar Ce sa va urez.......sa aveti o zi cum vreti voi 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2018 Neața bună tuturor ! Vă dorim și noi o duminică relaxantă ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2018 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2018 Buna dimineața, va urez o Duminica placuta, eu sunt la serviciu și deja la ora asta sunt 27 grade afara, iar eu sunt consemnat pana la 22 la munca??? 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2018 Duminica frumoasa tuturor. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri