Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2018 Seara placuta sa aveti.In Bucuresti a plouat un pic si s-a racorit asfaltul, asa ca va fi o noapte faina de dormit. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2018 Gata. A trecut si weekendul aceasta, la noi nu a plouat dar batea continu vantul. O seara placuta va doresc colegii 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 Pofta mare la ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 colegi O săptămână frumoasă vă doresc! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 Buna dimineata. O saptamana usoara cu multe soare. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina Dascultu 118 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 La 7/13/2018 la 20:01, Ilie Minea a scris: Seara buna. Vacanta placuta Cristina. Banuiesc ca la ora asta ati ajuns deja. Dar unde ? ....scuze de intarziere, dar nu prea am stat pe telefon...am fost la Vadu pentru prima data...A fost superb!! Mi-au trecut emotiile pentru prima iesire..m-am indragostit total de ruloteala 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina Dascultu 118 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 La 7/13/2018 la 23:10, Raul G a scris: Drum bun va dorim Frumos tren aveți, am și eu un Opel Insignia, dar nu m-am încumetat sa ii pun cârlig. Scuze de intarziere, dar am fost prinsi de mirajul plajei si al marii si nu prea am folosit net-ul Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina Dascultu 118 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 SA AVETI O SAPTAMANA USOARA LA MUNCA SI DRUMURI BUNE IN CONCEDIU!!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 prieteni și o săptămână frumoasa va doresc! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Chiriac Ionut 16 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 Buna ziua dragi colegi, vreau sa plec de joi pana duminica la mare si mai precis in camping Malul Mari, a fost cineva acolo ca sa ma ajute cu informatii, conditii, etc, , , O sa fie o rulota si vreo 4 corturi, astept informatii de la colegii care au fost acolo, va multumesc pentru atentie, o zi buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Chiriac Ionut 16 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 Am citit mai sus ca sunt colegi care au fost Vadu ( colega Cristina ), unde anume ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sionut 380 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 25 minute în urmă, Chiriac Ionut a scris: Buna ziua dragi colegi, vreau sa plec de joi pana duminica la mare si mai precis in camping Malul Mari, a fost cineva acolo ca sa ma ajute cu informatii, conditii, etc, , , O sa fie o rulota si vreo 4 corturi, astept informatii de la colegii care au fost acolo, va multumesc pentru atentie, o zi buna ! Salut, in perioada asta trebuie sa suni pentru rezervare . Rezervare iti face doar daca stai minim 4 nopti. Conditiile sunt super ok, ce pot reprosa eu este lipsa umbrei. Dar campingul fiind relativ nou, asta e ... s-au plantat pomi dar dureaza pana vor face si umbra. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Chiriac Ionut 16 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 Bine , multumesc frumos , o sa sun sa fac rezervare, , Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina Dascultu 118 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 45 minute în urmă, Chiriac Ionut a scris: Am citit mai sus ca sunt colegi care au fost Vadu ( colega Cristina ), unde anume ? O luati spre pescarie si pe drumul paralel cu marea, gasiti multe locuri bune....noi am apelat la un tip cu un jeep si ne-a asezat-o mai spre plaja (sambata insa am luat o amenda, de 100 lei dar s-a meritat . Daca aveti nevoie de mai multe informatii, cu drag! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Chiriac Ionut 16 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 Colega Cristina , ati fost in camping sau off camping ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina Dascultu 118 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 29 minute în urmă, Chiriac Ionut a scris: Colega Cristina , ati fost in camping sau off camping ? 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina Dascultu 118 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 Chiar acum, Cristina Dascultu a scris: Offcamping Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 Foarte misto. Pentru ce ai primit amenda? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 Va doresc o saptamana frumoasa!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 Probabil sau sigur , ca nu ai voie cu rulota sau cortul pe plaje, este rezervatie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2018 Noapte buna dragi colegi. Vise placute Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2018 O zi frumoasă vă doresc! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2018 rulotisti! Si eu sunt convins ca va fi o zi frumoasa! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2018 prieteni. O zi insorita sa aveti. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri