Raul G 2.918 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2018 Buna dimineața, Duminica placuta oriunde v-ati afla, pe 4 sau pe 6 roti, eu la munca și azi. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2018 7 minute în urmă, Raul G a scris: Buna dimineața, Duminica placuta oriunde v-ati afla, pe 4 sau pe 6 roti, eu la munca și azi. Azi e sâmbătă Eu credeam că numai pensionarii, ca mine, pierd noțiunea timpului 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2018 Buna dimineața la rulotistii! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2018 44 minute în urmă, Flavius Ivan a scris: Azi e sâmbătă Eu credeam că numai pensionarii, ca mine, pierd noțiunea timpului Adevarat grăiești, in subconștientul meu încercam sa mai scurtez ca sa vina sâmbătă și sa plec in vacanța. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2018 Weekend placut , 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2018 si !! Va doresc un weekend minunat!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2018 O duminica frumoasă vă doresc! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2018 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Catalin Tabacaru 80 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2018 Salutare gașcă, Am citit undeva, că la Tuzla, este "un" nea Gigi, care dacă lăsăm rulota peste săptămâna are "grija" de ea. Știe cineva mai multe despre? As vrea sa las rulota la mare vreo 3 săptămâni, că sa nu mai fac mereu drumul cu ea din București. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2018 si 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2018 Sunteti pregatiti sa incepeti o noua saptamana? Daca da, va urez una excelenta! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2018 Seara buna, la fel si saptamana care vine, cu toate ca se anunta noroasa. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2018 https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3789499 Colegi careva prin zona, sunteți bine? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 Neața bună tuturor ! Vă dorim o zi de luni ușoară și o săptămână frumoasă ! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 O săptămână frumoasă colegi 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 ! Pofta mare la !! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 si sa aveti o saptamana luminoasa! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina Dascultu 118 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 Saptamana frumoasa, oriunde va aflati! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cruceanu Mihai 4 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 buna ziua -mai sunt practicabile oof camping in bucovina 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 O saptamana usoara tuturor membrilor! Vreme buna si vant din spate! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 Buna ziua, ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Loredana Craciunoiu 398 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 Buna ziua! Multumim! O saptamana frumoasa tuturor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 Buna ziua tuturor, a început și ultima săptămâna de munca, încă 5 zile și am placat la mareeeeee. 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Keszeg Zsolt 123 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 Buna ziua tuturor! As avea nevoie de o informatie: stiti cumva alt magazin in afara de Exis, la care sa gasesc cheie Shouthco - 715 (pentru capacul de la portbagajul pentru butelii la o rulota Beyerland) Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri