Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 Chiar acum, Keszeg Zsolt a scris: Buna ziua tuturor! As avea nevoie de o informatie: stiti cumva alt magazin in afara de Exis, la care sa gasesc cheie Shouthco - 715 (pentru capacul de la portbagajul pentru butelii la o rulota Beyerland) Multumesc! motorhome.ro camping-spareparts.ro 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Keszeg Zsolt 123 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 @Flavius Ivan Multumesc! incerc acum 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 prietenilor rulotiști și o săptămană reușită vă doresc și eu! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lucian BN 3 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 Salutare prieteni ! Ma ajutati va rog cu niste sugestii sau sfaturi? Doresc sa merg in Bulgaria din 13-18 August. Locatia: undeva in zona vechiului Cadrilater, partea imediat de dupa Vama veche pana la Nisipurile de Aur. Ce campinguri de rulote imi recomandati? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 Buna ziua dragi colegi rulotiști in sfarsit am iarasi net, mi a lipsit forumul am fost plecat cu rulota in off camping fara telefoane si fara internet. O săptămană reușită vă doresc cu multa soare 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2018 Dragi colegi va doresc o noapta buna cu cer plin cu stele. Incet a trecut pentru mine prima zi de saptamana, si mai e mult pana vineri. Noapte buna vise placute. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 prieteni! S-aveți o zi minunată, oriunde vă aflați! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 colegi! Pofta mare la ! O zi faina sa aveti!! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 rulotisti si o zi buna va doresc! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 Bună dimineața ! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 colegi ! O zi bună vă doresc! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 Va rostesc Soare și iar Soare va doresc oriunde v-ați afla, acsa sau vacanța, minte sau mare. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Loredana Craciunoiu 398 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 Buna ziua! Sa aveti o zi foarte frumoasa! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3789668 Sper va niciunul din ai noștri nu a fost surprins de incendii, iar cei care sunt in zonele unde este alarma de furtunii sa aibă grija. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 Buna ziua colegii, o zi minunata sa aveti cu mult soare 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Toma Roger 33 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 La 7/23/2018 la 14:06, Lucian BN a scris: Salutare prieteni ! Ma ajutati va rog cu niste sugestii sau sfaturi? Doresc sa merg in Bulgaria din 13-18 August. Locatia: undeva in zona vechiului Cadrilater, partea imediat de dupa Vama veche pana la Nisipurile de Aur. Ce campinguri de rulote imi recomandati? Salut eu am fost deja de 2 ori in Bulgaria.Chiar dupa ce treci granita pe stanga este un camping, nu am fost acolo.Eu merg de regula la krapets, off camping si este foarte bine, 17 km dupa granita.Exista si un camping.Noi mergem pe 1 august.Daca ai nevoie de detalii, preturi , magazine cu preturi decente ma poti suna. O zi buna tuturor! 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 Buna seara! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 Buna seara dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 Sa aveti o seara linistita. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 Fratilor, scrieti in semnatura numarul de telefon la care puteti fi contactati pentru eventuale informatii/ contacte!!! (scrie mai sus un coleg: ''pentru alte informatii ma poti suna'', la ce tel.??08989....?) 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 La profil este nr. tel. O seară buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 La profil nea Costica cu respect. Acolo este trecut din 2017. Nimai bine ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 Nu ai nici un număr de telefon la profil @Militoiu Ciprian Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri