Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 Am ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 Daca nu, scuze. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 Ai... prieteni ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 Seara buna Daniel, cred ca am deranjat pe cineva.Scuze inca o data.Am vrut doar sa ajut. Numai bine ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2018 Colegule @Militoiu Ciprian nu am nimic cu tine!!!! Nu esti singurul in aceasta situatie!!@@Daniel P din ce cauza la mine nu apare pe pagina de prfil a colegului nr. lui de telefon? (si nu este singurul caz??). 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2018 colegi O zi bună să aveți, oriunde vă aflați ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2018 oameni buni! @Militoiu Ciprian, n-ai deranjat pe nimeni, stai liniștit! @Costica V., problema trebuie semnalata de @Dragos M informaticienilor care se ocupă de întreținerea site-ului...Sper că citește această postare și va lua măsuri. O zi frumoasă tuturor vă doresc! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2018 rulotisti! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2018 Buna dimineata . 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina Dascultu 118 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2018 O zi minunata! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2018 Buna dimineata colegi. O zii minunata sa aveti sí multa soare. Un sfarsit sí la noi a aparut soarele. 2 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2018 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2018 în urmă cu 3 ore, Daniel P a scris: oameni buni! @Militoiu Ciprian, n-ai deranjat pe nimeni, stai liniștit! @Costica V., problema trebuie semnalata de @Dragos M informaticienilor care se ocupă de întreținerea site-ului...Sper că citește această postare și va lua măsuri. O zi frumoasă tuturor vă doresc! Nici eu nu pot vedea numarul de telefon al colegului Militoiu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2018 Nici eu nu vad nr. de tel. al colegului Militoiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Caravan Romania 34 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2018 Salut colegi! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2018 Dragi colegi, a mai trecut inca o zii din saptamana asta ploioasa, azi cu putin soare. Un lucru e sigur si la weekend tot asa o sa fie timpul Va doresc o noapta senina si odihna placuta 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2018 Azi e fără cafea O zi bună tuturor și multă sănătate 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2018 prieteni și o zi frumoasa vă doresc! Succes @Flavius Ivan ! 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2018 o zi minunata sa aveti. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2018 Neața bună tuturor ! O zi de joi ușoară, dorim tuturor și să treacă cât mai repede, pentru că mâine am legat căsuța și împreună cu @Levi N... via litoral. Aici și în Bulgaria. Sperăm ca vremea să-și revină până ajungem și să fie totul ok. 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2018 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2018 O seara placuta colegi. Si 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2018 Seara bună și din Letca Nouă, unde savurez un pahar de vin, printre picături de ploaie! 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2018 colegi O zi bună vă doresc P.s. Nu uitați de eclipsa totală de Lună din această seară 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iulie, 2018 prieteni și week-end plăcut vă doresc! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri