Mircea 4.948 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2018 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2018 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Miron 16 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2018 M-am pierdut .Help.Cum raspund si eu la un subiect? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2018 Noapte buna si vise placute. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2018 Am ajuns cu bine, drumul a fost foarte bun, am avut niște probleme doar cu rezervarea. Astazi foarte cald, iar acum sunt afara 28 grade, iar frigiderul nu face fata? și vinul e o poșirca calda, 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2018 Salutari din Bavaria.... 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2018 De astăzi și cu O zi bună și o săptămână minunată vă doresc! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2018 Buna dimineata! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad Mihai 47 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2018 @Eugen David distractie placuta si sa aveti parte de vreme buna! Eu spre rusinea mea nu am ajuns inca anul asta... cu toate ca ne place 1 Mai deoarece e mai linistit decat in rest. Toate bune! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2018 Buna dimineata colegi. O saptamana usoara va doresc cu multe realizari. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2018 prieteni și o săptămână frumoasă vă doresc! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2018 Buna ziua tuturor si mult succes in saptamana ce abia a inceput! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2018 în urmă cu 16 ore, Robert Miron a scris: M-am pierdut .Help.Cum raspund si eu la un subiect? Alegi postarea la care vrei sa dai un raspuns, faci click pe "citeaza" si apoi inserezi raspunsul. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2018 si 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina Dascultu 118 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2018 în urmă cu 22 ore, Raul G a scris: Am ajuns cu bine, drumul a fost foarte bun, am avut niște probleme doar cu rezervarea. Astazi foarte cald, iar acum sunt afara 28 grade, iar frigiderul nu face fata? și vinul e o poșirca calda, Concediu placut!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2018 Noapte buna colegii 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2018 O zi minunată vă doresc! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2018 prieteni! și din nou la slujbă. S-aveți o zi minunată! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2018 Bună dimineața ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2018 Buna dimineata colegi. O zi placuta sa aveti. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Caravan Romania 34 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2018 (modificat) Buna dimineata colegi. O zi placuta sa aveti. Modificat 31 Iulie, 2018 de Dan D 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2018 8 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2018 Salutari din Hessen, Germania. Suntem in a patra saptamana cu temperaturi de peste 32 grade, cu maxime pana la 38. Din 2003 nu a mai vazut Germania asa ceva. Se vede ca “incalzirea globala” nu este chiar o gluma. Concedii placute tuturor si drumuri line, urmate seara de o bine meritata bere rece! 8 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2018 Buna ziua din Camping Ulika-Porec, avem 39 grade in aer și 27 are apa marii, practic o ciorba de peste. Nimeni prin împrejurimi? 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 31 Iulie, 2018 O seara placuta colegi. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri