Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 9 August, 2018 Buna seara colegi. si noapte buna va dorim Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 August, 2018 si o noapte placuta ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 9 August, 2018 Nimeni nu a gasit diferența? Va dau eu răspunsul, unul are barbă 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 10 August, 2018 colegi Un weekend plăcut tuturor ! Drumuri bune și distracție plăcută ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 10 August, 2018 O zi minunata va doresc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 10 August, 2018 Buna seara colegi. Maine daca ajung la timp acasa dela munca, plecam cuundeva off camping Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 10 August, 2018 Va salut cu un apus croat 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 August, 2018 O zi frumoasă vă doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 11 August, 2018 Noapte buna van doresc. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 11 August, 2018 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 11 August, 2018 Ultima seara, ultimul apus 883162DD-2DF1-4F93-902B-20E892F9EB06.MOV 4E343986-E8A5-4BCF-857F-531BCC7FB5C8.MOV 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 12 August, 2018 colegi ! O duminică liniștită vă doresc! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 12 August, 2018 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu B 226 Semnalează Publicat 12 August, 2018 în urmă cu 12 ore, Fejer Antal a scris: Noapte buna van doresc. Conform DEX, VAN, -Ă, vani, -e, = adj. (Rar) Zadarnic, inutil, fără rost. ◊ Loc. adv. În van = în zadar, degeaba. ♦ Neîntemeiat; iluzoriu. – Din lat.vanus, it. vano. Trăsură închisă pentru transportul cailor de curse. Daca asta ne doresti .... e bine. Ti-am trimis un mesaj aseara, pe care continui sa il ignori. Limba folosita in cuprinsul acestui forum este ROMANA. Nu stam sa descifram sau sa ghicim ce vrei tu sa scrii. Poate ai inteles acum. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 12 August, 2018 Hai sa nu fim rai... si drumuri bune va zic. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 12 August, 2018 în urmă cu 4 ore, Radu B a scris: Conform DEX, VAN, -Ă, vani, -e, = adj. (Rar) Zadarnic, inutil, fără rost. ◊ Loc. adv. În van = în zadar, degeaba. ♦ Neîntemeiat; iluzoriu. – Din lat.vanus, it. vano. Trăsură închisă pentru transportul cailor de curse. Daca asta ne doresti .... e bine. Ti-am trimis un mesaj aseara, pe care continui sa il ignori. Limba folosita in cuprinsul acestui forum este ROMANA. Nu stam sa descifram sau sa ghicim ce vrei tu sa scrii. Poate ai inteles acum. Salutare ai perfect dreptate! Nu am nici o scuza pentru greselile mele. Va promit colegilor, o sa fiu mult mai atent! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 13 August, 2018 Buna dimineata colegi.O saptamana minunata va doresc 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 August, 2018 prieteni și o săptămână frumoasă! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 13 August, 2018 O săptămână minunată vă doresc ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 August, 2018 ! Un inceput de saptamana minunat va doresc 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristi Florean 23 Semnalează Publicat 13 August, 2018 E luni e lume puțină (rezonabilă) în Tășnad... 32gr apa super camping aproape gol. O zi faină tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristi Florean 23 Semnalează Publicat 13 August, 2018 @Eugen David vecinu... Mai rezistați cu căldură asta ?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 13 August, 2018 Noi am ajuns acasă și am trecut de la 40 grade și un soare de topea și asfaltul la 11 grade și o ploaie de îneacă tot! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 13 August, 2018 Noapte buna colegi 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai A. 28 Semnalează Publicat 13 August, 2018 Frumoasa aceasta discutie/sir de discutii - abia astept s-o 'diger' pe indelete! Noapte buna si drum bun - oriunde-ati fi fiecare! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri