Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2018 în urmă cu 3 ore, Ovidiu-Betty a scris: Neața bună tuturor, o zi de vineri super ușoară și un week-end minunat vă dorim. @Daniel P și @Flavius Ivan, ne bucurăm că împreună cu doamnele voastre ați fost alături de grupul CJ - MS, că v-am cunoscut mai îndeaproape și că în cele din urmă ați ajuns cu bine acasă. Mulțumim ! Și noi ne bucurăm că v-am cunoscut pe toți .... grupul de la Râmetea ...... @Ovidiu-Betty @Emil Vinteler @Levi N @Mariana Tane @Cristian A @Wawak Cristian @Wawak Andreea @Domokos Iosif @Eugen David plus cei cu rulota englezească, care ne-au servit cu nuci, pe care sincer nu am reținut cum îi cheamă și nici dacă au cont pe forum ...... și așteptăm să ne mai invitați la întâlnirile voastre, rulotistice sau nu ...... P.s. Îmi cer mii de scuze dacă am uitat pe cineva 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2018 Weekend insorit 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2018 în urmă cu 8 ore, Flavius Ivan a scris: P.s. Îmi cer mii de scuze dacă am uitat pe cineva Simona si Lucian Maxim! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Dinu 129 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2018 Merge cineva la Magureni w-endul asta? Sau altundeva pe langa Bucuresti? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.947 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2018 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2018 Buna seara prieteni!! Va doresc un weekend minunat!! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2018 Weekend frumos tuturor rulotiștilor 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2018 Noapte buna colegi. Noi dormim in rulota, avem multi musafiri si am decis ca dormim in casuta noastra mobila. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2018 Bună dimineața și weekend frumos ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2018 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2018 Buna dimineata colegi O zi minunata va dorim si multa distractie 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2018 în pauza dintre schimburi la secția de votare. Am îmbinat munca cu recreerea și ca urmare vă transmitem toate cele bune de la Spa Aluniș din Sovata. 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2018 Și-acum din nou pe drum, înapoi la muncă. O seară frumoasă vă dorim tuturor ! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.947 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2018 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2018 Buna seara colegi, musafiri raman inca o noapte la noi, asa ca dormim iarasi in rulota 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2018 Vă spunem noapte bună. Eu cu ale mele iar Bethino la somn. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2018 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.947 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2018 rulotisti si sa aveti o duminica excelenta! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2018 Buna ziua colegi va dorim o duminica minunata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2018 Noapte bună vă spunem și o la căci suntem obosiți și mâine începe o nouă săptămână de lucru. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2018 Buna dimineata colegi. O saptamana minunata va dorim cu multe realizari Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2018 rulotistilor si sa aveti o zi/saptamana excelenta! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2018 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2018 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2018 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri