Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2018 Noapte bună tuturor vă spunem și noi și încet, încet o la . 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2018 Buna dimineata tuturor O zi de miercuri usoara va doresc 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2018 oameni buni! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2018 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2018 la toti si nu numai 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2018 tuturor! O zi frumoasă tuturor! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2018 Seara bună prieteni Gata ghetuțele? Pregătiți de Moș Nicolae? 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2018 Buna seara tuturor. Eu am pregatit, lustruit cizmele de pescuit, sa vedem ce o sa puma Mos Nicolae ín ele. 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2018 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2018 Noapte bună tuturor și haide România. Se prefigurează o victorie mare a fetelor la handbal. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2018 Și daaaaaaaaaaa !!! Romania 31 - 23 Norvegia. Le-am scos handbalul din cap. 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2018 ! Sa vedem maine ce mai spuneti , maine vedem cine a fost cuminte 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 Buna dimineata tuturorO zi de joi usoara sa aveti 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 prieteni și La Mulți Ani celor ce poartă numele Sf. Nicolae! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 colegi Sărbători fericite ! 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 Cele mai sincere urari de sanatate si impliniri colegilor care poarte numele Sf. Nicolae! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 Doresc sa un urez un mare și călduros La Mulți Ani celor care își serbeaza onomastica 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 La multi ani tuturor care isi serbeaza ziua astazi, multa sanatate , fericire si drumuri bune cu ce au. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 Mie Mos Niculae mi-a adus o caciula imblanita si o pereche de izmene. Cred ca este Mos Niculae rulotist si vrea sa mai iesim in iarna aceasta in natura. 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor. O seara minunata , alaturi de cei dragi. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mariana Tane 47 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 Sarbatori fericite alaturi de cei dragi tuturor si La multi ani celor ce isi sarbatoresc azi ziua numelui!!!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 în urmă cu 2 ore, Emil Vinteler a scris: Mie Mos Niculae mi-a adus o caciula imblanita si o pereche de izmene. Cred ca este Mos Niculae rulotist si vrea sa mai iesim in iarna aceasta in natura. Păi când și unde, haideți să facem un crăciun undeva. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 Buna seara tuturor. La mine Mosul nu a fost generos, ieri seara am curatat cizmele de caucic pt pescuit, si azi dimineata nu am gasit in ele aproape nimic. Ajungea sa pun slapi in loc de cizme.Poate la anu va fi mai bogat Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 25 minute în urmă, Fejer Antal a scris: am curatat cizmele de caucic pt pescuit, si azi dimineata nu am gasit in ele aproape nimic. Te-ai gandit ca poate Mosul nu iubeste pescuitul? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri