Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 acum o oră, MARIAN JIANU a scris: Păi când și unde, haideți să facem un crăciun undeva. Nevasta-mea zice ca o sa vad eu Craciun la rulota daca o duc in Azapiko. O pacalesc eu de Revelion. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 36 minute în urmă, Fejer Antal a scris: Buna seara tuturor. La mine Mosul nu a fost generos, ieri seara am curatat cizmele de caucic pt pescuit, si azi dimineata nu am gasit in ele aproape nimic. Ajungea sa pun slapi in loc de cizme.Poate la anu va fi mai bogat Inca nu ai invatat faptul ca nevestele vad negru in fata ochilor cand zaresc cizmele de pescuit? Sigur Mos Niculae a venit cu sacul plin si nevasta-ta i-a tras una cu cizma ta de pescuit in cap.Zi mersi ca a mai pus ceva pe fuga in cizma cealalta.... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 11 minute în urmă, Mircea a scris: Te-ai gandit ca poate Mosul nu iubeste pescuitul? E posibil, la asta nu mam gandit. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 1 minut în urmă, Emil Vinteler a scris: Inca nu ai invatat faptul ca nevestele vad negru in fata ochilor cand zaresc cizmele de pescuit? Sigur Mos Niculae a venit cu sacul plin si nevasta-ta i-a tras una cu cizma ta de pescuit in cap.Zi mersi ca a mai pus ceva pe fuga in cizma cealalta.... Da. .. si eu am pus cizmele ca sa incape totul Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2018 Buna dimineata tuturor O zi minunata sa aveti sí un inceput de weekend asa cum doriti. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2018 prieteni și zi scurta la slujbă, clasei muncitoare! Hai că vine week-endul! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2018 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2018 si ! Braila raporteaza o dimineata rece , -6 grade dar......cu mult tocmai bine sa bucure panoul solar . Nu fiti tristi , mai este putin si iar avem weekend 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2018 și O zi bună tuturor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2018 Buna seara tuturor! Weekend placut 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 7 Decembrie, 2018 Buna seara tuturor. In sfarsit e gata cu munca pentru saptamana asta, poate sa inceapa distractia. Weekend minunat va doresc 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2018 oameni buni! Savurez și o intind spre Letca Nouă, la roboteală. Vă doresc un week-end minunat! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2018 prieteni. Weekend placut tuturor 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2018 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2018 colegi Un weekend minunat vă doresc! Drumuri bune celor ce călătoresc! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2018 rulotisti si sa va bucurati de acest weekend oriunde va aflati! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2018 și o seară deosebită vă dorim ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2018 Buna seara. A fost o zi frumoasa cu mult soare.Dupa cum vad la unii avenit Mosu la alti nu .Eu ce sa fac ???. Sa aveti o sera buna. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2018 Seara bună prieteni! Astazi am demontat soba de la Hobby, pentru că se oprea când trecea pe flacăra de lucru. Am găsit un strat gros de funigine pe arzator și nu- mi imaginez alta cauză, decât proasta calitate a GPL-ului de la stația de la care alimentez. L-am curățat cu o pensulă, apoi l--am suflat cu aer sub presiune și acum arde belea... Week-end placut in continuare tuturor! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2018 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2018 dragi colegi si nu numai!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2018 în urmă cu 1 oră, Daniel P a scris: Seara bună prieteni! Astazi am demontat soba de la Hobby, pentru că se oprea când trecea pe flacăra de lucru. Am găsit un strat gros de funigine pe arzator și nu- mi imaginez alta cauză, decât proasta calitate a GPL-ului de la stația de la care alimentez. L-am curățat cu o pensulă, apoi l--am suflat cu aer sub presiune și acum arde belea... Week-end placut in continuare tuturor! Daaa...clar si eu ma simtit ceva dupa ce am alimentat de la Letca 9 Spune mai bine ca ti-ai cautat de drum pe la Letca, sa faci o tuica fiarta 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2018 Țuica fiartă a fost dimineață. Mai târziu, m-a ținut ocupat suportul pe pe masă, pe care se sprijină soba... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2018 @Daniel P vreau si eu un suport d-ala, de unde-l ai ? de la EXIS ? 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 8 Decembrie, 2018 @Marian Popa Gasesti pe olx, dar SH! Sau mai bine oriunde la tara! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri