Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2018 colegi Si la Ploiești ninge de aseară de pe la ora 23 .... aproximativ 10 cm depuși până acum ..... vreme ideală de tăiat porcul O zi bună tuturor! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2018 Neața bună tuturor ! La fel și la Tg. Mureș, primă zăpadă mai de Doamne-ajută. Vă dorim un week-end frumos ! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2018 prieteni , week-end placut. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2018 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2018 Buna dimineata tuturor. La noi toata noaptea a nins si batea vantul destul de tare. Dupa ce savurez ies afara la dat cu lopata zapada. Va doresc sa aveti o zi cum va doriti si weekend minunat oriunde va aflati 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2018 Buna dimineata, a nins toata noaptea si in Bucuresti, dar tot cu fulgi mici, aproape de ploaie, totusi s-a depus in jur de 10cm. In schimb bate vantul f. tare. 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2018 în urmă cu 11 ore, Sorin Leitoiu a scris: ! SURPRIZA.........cand am iesit sa plimb zapada de 4cm si in continuare ninge . Nu este frig , nu bate vantul, fulgii sunt mici dar insistenti . Dupa ce voi bea voi continua cu decorarea rulotei la interior o pasiune mai veche de a mea , voi curata de zapada panoul solar si cine stie ....o mica tuica fiarta si un mic .la gura rulotei mai spre pranz. sa aveti o zi buna si frumoasa Salutare Daca tot o decorezi hai sa facem sarbatorile cu ea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2018 Buna seara Vad ca pe la toata lumea a nins. Si la noi la Craiova a nins si am cam dat la zapada. A mers si o, Va doresc o seara buna. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2018 Seara buna si calda, ca afara-i tare frig si bate vantul. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2018 Eu nu am dat la zapada , doar am privit-o de la etejul 3. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2018 Buna seara tuturor. O seara linistita va doresc 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2018 Duminica placuta tuturor si drumuri bune! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2018 O duminică plăcută vă doresc! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2018 Buna dimineata! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2018 Buna dimineata tuturor O duminica minunata va doresc 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2018 rulotisti! Sa ne bucuram de aceasta duminica ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2018 prieteni! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2018 Zăpada si-a facut aparitia si in zona noastră! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2018 ! L a Braila ploua de aseara Nu ma intrebati ce fel este pe jos , o mare mizerie Mai bine ningea . 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2018 Noapta buna tuturor 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2018 Buna dimineata tuturor. O zi minunata sa aveti si o saptamana cu multe realizari 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2018 și O săptămână frumoasă! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2018 prieteni ! Am intrat și în ultima săptămană dinaintea Crăciunui. Numai bine tuturor! 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2018 ! O zi de luni minunata va doresc ! 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2018 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri