Mircea 4.948 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2018 si un inceput de saptamana excelent, va doresc! 5 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2018 Salut Aici in Dublin in continuare o vreme frumoasa, cca 11 grade cu soare, zici ca vine primavara Deja mi-a venit dorul de zapada, de ruloteala cu zapada pana la osie, tuica fiarta si prietenii de iesiri 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2018 Buna seara tuturor. O seara linistita sa aveti 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2018 Seară frumoasă tuturor vă spunem și noi de la Tg. Mureș. 3 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2018 . O saptamana buna, va doresc . 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2018 Din ciclul una pe zi : " A plans cerul peste noi si lacrimile s-au transformat peste noapte in stele cazatoare ce au invelit pamantul in puritate alba. DA, a venit iarna ca o binecuvantare ce impaca sufletele!" PS. Cele de mai sus nu-mi apartin, dar le consider atat de profunde incat am simtit nevoia sa le impartasesc cu voi. SA FITI BINECUVANTATI! 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2018 în urmă cu 4 ore, Alin Opran a scris: Salut Aici in Dublin in continuare o vreme frumoasa, cca 11 grade cu soare, zici ca vine primavara Deja mi-a venit dorul de zapada, de ruloteala cu zapada pana la osie, tuica fiarta si prietenii de iesiri Te astept de crăciun și revelion la Maramures 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2018 ! La Braila ploua cu gheata de mai mare dragul Sa vezi maine patinaj 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2018 Buna dimineata tuturorO zi de marti usoara va doresc 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2018 Neața bună tuturor ! A nins frumos și în sfârșit arată a iarnă autentică. Vă dorim o zi marți la fel de frumoasă ! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2018 rulotisti! Superba iarna! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2018 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2018 Buna dimineata ! 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2018 ! Prognoza mea s-a adeverit pana la urma , ploaia s-a transformat in ninsoare , nu este frig dar este o lacaraie de mai mare dragul , circulatia se desfasoara normal autoritatile fiind pregatite . Dar sa nu fim carcotasi zapada fiind buna pentru agricultura si restul Sa aveti o zi buna ! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2018 colegi O zi frumoasă vă doresc! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2018 colegilor și zi frumoasă în continuare! 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2018 Buna seara tuturor. Abia am ajuns acasa dupa o zi destul de grea si rece, iar acuma savurez o si citesc forumul pana cand nevasta incalzeste mancarea. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2018 O seara frumoasa sa avem. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2018 Conform cutumei va spun ! A mai trecut o zi si n-am facut mare lucru DAR sunt multumit ca sunt in picioare ....ceeace va doresc si voua hoinarilor 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 19 Decembrie, 2018 rulotisti o zi superbă va doresc. 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 19 Decembrie, 2018 Buna dimineata tuturor Sa aveti o zi de miercuri asa cum doriti 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Decembrie, 2018 prieteni! Gata și din nou la slujbă... 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 19 Decembrie, 2018 Neata rulotisti! 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 19 Decembrie, 2018 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 19 Decembrie, 2018 Neața bună O zi minunată vă doresc! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri