Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 și O zi bună să aveți! 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 Buna dimineata tuturor Foarte frig e la noi -15C grade. Va doresc o zi cum o doriti. 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adrian Rada 142 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 neata . La mine e cald : doar -11 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 Buna dimineata ! 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 Buna dimineata prieteni Brrrrrr-11grade la Craiova 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 O zi cu căldură in suflet ! Aici - 12 grade. După cafea, fierb o țuică ! 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Loredana Craciunoiu 398 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 Buna dimineata! Si in Bucuresti, minus 11, 5 grade. Frig tare! O cafea am baut si eu, repede! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 ! La noi la Braila la tanti Elvira sunt -6 grade 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 Salutari tuturor! La Sinaia dimineata erau -11 grade! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 Bună ziua! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 (modificat) In primul rand "Buna Ziua!" "La Multi Ani!" tuturor colegilor si in mod special celor care poarta numele Sf.Vasile si Ioan {cei de rit vechi mai au de asteptat}. Va cer scuze ca nu am putut sa particip alaturi de dvs. in aceste zile frumoase pentru toti (o sciatica datorata unei vechi fracturi de coloana L-2-4-5-6 m-a tinut la pat aproape 2luni), insa v-am citit toata corespondenta de pe mobil. La noi a nins foarte putin, acum este soare, in rest visez la prima iesire. Inca o data "La Multi Ani!" tuturor si multa sanatate, ca este mai buna decat toate. Modificat 8 Ianuarie, 2019 de Radu Ghita 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 Sa aveti o zi cu afara si in suflet! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 Ziua buna, tuturor! Daca tot dam raportul meteorologic, in Bucuresti, in zona Militari, erau -11*C la 6:30! Senzor de temperatura oficial! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 în urmă cu 5 ore, Stefan Adam a scris: O zi cu căldură in suflet ! Aici - 12 grade. După cafea, fierb o țuică ! Fane, daca mai pui o data ibricu la fiert dupa ora 5, vin si eu 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 Cred ca prima data nu l-a fiert, doar l-a preincalzit....... Sete buna...! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 Bine v-am regasit! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 @Viorel C. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 în urmă cu 2 ore, Marian Popa a scris: Fane, daca mai pui o data ibricu la fiert dupa ora 5, vin si eu Să nu fie monoton, am fiert un vin... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 în urmă cu 1 oră, Radu Ghita a scris: Cred ca prima data nu l-a fiert, doar l-a preincalzit....... Sete buna...! De orez prefiert am auzit, de burtă prefiartă, da, asta cu țuica e o noutate, mă apuc de documentație in vederea brevetării. Trăiască nenea Radu și țuica prefiartă de Ploiești ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 Sa traiesti o mie de ani coane Fanica! Saru' mana de urari si daca-mi dai voie precizez ca am folosit termenul "preincalzit", referitor la ibric si nu "prefiert" referitor la tuica. In acelasi timp recunosc ca ar fi un fabulos subiect de cercetare si promit ca, daca se va finaliza pozitiv in vremurile viitoare, vom imparti frateste gloria descoperirii! Mai propun sa ne intalnim periodic cu prietenii rulotisti olteni si sa confruntam rezultatele obtinute. Asa....un fel de comunicari stiintifice...! A.... ce parere ai? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 Achiesez pozitiv la propunere. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 Buna seara prieteni Pai hai hotariti-va unde vreti sa va intilniti cu Olteni ca sa stim dinaintecu ce sa ne pregatim 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 în urmă cu 1 oră, Radu Ghita a scris: Sa traiesti o mie de ani coane Fanica! Saru' mana de urari si daca-mi dai voie precizez ca am folosit termenul "preincalzit", referitor la ibric si nu "prefiert" referitor la tuica. In acelasi timp recunosc ca ar fi un fabulos subiect de cercetare si promit ca, daca se va finaliza pozitiv in vremurile viitoare, vom imparti frateste gloria descoperirii! Mai propun sa ne intalnim periodic cu prietenii rulotisti olteni si sa confruntam rezultatele obtinute. Asa....un fel de comunicari stiintifice...! A.... ce parere ai? Pai hai...uned, cand, cum? din primavara incepem da ??? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2019 Buna seara tuturor .Foarte frig afara la noi momentan thermometrul arata -17C, dar cred ca pana dimineata va mai scade cateva grade. Va doresc o seara minunata in caldura casei alaturi de cei dragi. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri