Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2019 Buna seara. Weekend placut si drumuri bune! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2019 (modificat) în urmă cu 2 ore, Costica V. a scris: Buna seara si colegilor!!@Alexandru Marin felicitari pentru achizitie! PS:Cu rulota ce a-ti facut? In caz ca o vindeti, spuneti-mi si mie o vorba! Te salut cu drag si multumesc pentru felicitari , o vand astept cumparatori, momentan e pusa la iernat cu husa pe ea, daca nepotii mei au vrut autorulota asta am facut, daca o sa ne obisnuim si o sa ne placa va veni si a doua, la fel ca la rulote, am inceput cu una , mi-a placut si am continuat cu una de cateva ori mai scump . Modificat 11 Ianuarie, 2019 de Alexandru Marin completare 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2019 în urmă cu 2 ore, Eugen David a scris: Seara bună tuturor! La noi toată ziua a nins, circa 30 cm de zăpadă! Felicitări pentru achiziție! Sa aveti parte de drumuri bune si iesiri reusite! Imi pare rau, nu te supăra dar sincer ma asteptam sa achizitionezi altceva! Ai avut o rulota super dintr-un an bun, de fapt o ai inca, ai avut si o masina buna 4x4 cu full dotari din 2007 si ai luat ceva "destul de vechi", nu ma asteptam! Chiar dacă este temporar dupa cum spui, nu merita! Este strict parerea mea! Ce-mi place cu adevarat la autorulota este acel abțibild/stiker cu palmieri! Este super! Mi-aș lua si eu unul, chiar 2! Încă o dată drumuri bune! Asta e, poate nu e cea mai buna , dar din ce a fost pe internet la acea ora, la conditiile puse de mine a fost cea mai satisfacatoare oferta..an, dotari, motor, estetica.Daca o sa fie ok si noul mod de deplasare ma va multumi voi incerca si altceva, despre valoarea investitiei e mai mult decat avantajoasa, stii cu ce m-am ocupat in ultima parte a activitatii profesionale, nu gresesc eu chiar la mine..Iti doresc numai bine ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 prieteni și week-end minunat, oriunde ați fi ! Eu savurez și spre Letca Nouă, sa vedem cum stăm cu zăpada și ce mai robotim! 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 și Weekend minunat vă doresc! 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 prieteni 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 Neața bună tuturor vă spunem și noi și un week-end reușit vă dorim ! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 Bună dimineața ! Să aveți o sâmbătă relaxantă ! 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 Buna dimineata tuturor sa aveti o sambata reusita oriunde va aflati. 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 si si ! Iarna-i grea , omatu-i mare .... Stau comod , in fata PC , imi "colorez" ideile pentru vacanta din vara. Voi ? 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 @Alexandru Marin La multi ani ! în urmă cu 22 ore, Alexandru Marin a scris: ... Am cautat una mai accesibila sa vad daca ma adaptez, am gasit-o si iata-ma proprietar.... Felicitari pentru noua achizitie ! Sa va bucurati de ea. Vacante placute si vant din spate ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 Seara bună prieteni din Letca Nouă, unde "iarna nu-i ca vara" ! - 5 grade deja la apus, să vedem mâine dimineață 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 Buna seara tuturor. Nici la noi , iarna nu-i ca vara" Afara -8grade. O seara placuta va doresc tuturor oriunde va aflati. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 Ca o paranteză, asta cu "iarna nu-i ca vara" poate v-aduceți aminte...e citat dintr-un personaj de tristă amintire pentru mine... Dar mai bine ne concentrăm pe un pahar de vin la căldura rulotei, ca afară temperatura se apropie deja de -8 grade... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 Seara buna la toata lumea. La Ploiesti acum -5 grade. Caldura neicusorule, nu gluma! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 si de la Galati! La noi avem -4, dar se simte -9 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 în urmă cu 12 ore, Mihai-Arad a scris: @Alexandru Marin La multi ani ! Felicitari pentru noua achizitie ! Sa va bucurati de ea. Vacante placute si vant din spate ! Multumesc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 colegi O duminică liniștită să aveți! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 prieteni si o duminică frumoasă! -12, 5 grade sunt acum la Letca Nouă...vreme bună de o țuică fiartă 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 Salut Dane vad ca nu a inghetat gazu daca ai 20*C 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 rulotisti si sa aveti in suflet asa cum este si cel care straluceste pe cer! Acum sunt -6, 2 grade, dar asta noapte au fost -15. In casa e cald si bine si facem planuri pentru la vara. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 prieteni la Craiova -5grade, dar va fi frumos azi de aceia m-am apucat de afumat sunca sa avrm la noi cand v-om pleca in rest 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 Bună dimineața ! Duminică liniștită tuturor ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 28 minute în urmă, MARIAN JIANU a scris: Salut Dane vad ca nu a inghetat gazu daca ai 20*C Salut Gabi! Gazul nu îngheață niciodată... doar că la temperaturi extreme cu minus, nu se mai evaporă...Vezi că pe 7, 8 , 9 , 10 februarie, plănuiesc o ieșire la Cheia, pentru schimb de experiență O să postez in câteva zile propunerea ... 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri