Mircea 4.948 Semnalează Publicat 21 Aprilie, 2019 La multi ani, tuturor colegelor si colegilor care poarta nume de floare! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2019 colegi 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2019 Buna dimineata tuturor O zi de luni usoara, si o saptamana cu multe realizari va doresc. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2019 Bună dimineața ! Să aveți o zi frumoasă ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2019 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2019 prieteni și o săptămână frumoasă vă doresc tuturor! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Loredana Craciunoiu 398 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2019 Buna dimineata! Zi frumoasa si o saptamana fantastica sa avem! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2019 Buna seara tuturor. La noi ploua ca vara, e destul de frig +4grade. O seara placuta va doresc 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2019 si o noapte linistita, va doresc! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2019 Neața ! Să aveți o zi minunată ! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2019 oameni buni! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2019 Buna dimineata, zi placuta tuturor! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2019 O zi excelentă tuturor! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2019 La mulți ani colegilor care poartă numele Sf. Gheorghe! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2019 O zi de marti usoara si multeva doresc. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2019 Buna dimineata 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2019 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2019 ! La multi ani de Sf.Gheorghe ! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2019 La mulți ani tuturor celor care astăzi serbează ziua onomastică. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2019 AaDacă vremea pe litoral este neprielnica am hotărât sa mergem mai în interior spre munți Apenini, sunt cei care străbat peninsula de la Nord la Sud ca o coloana vertebrala. Am lăsat rulota în camping pe malul mării și ne-am îndreptat spre orașul medieval Gubio la vreo 100 km distanță. Orașul este de origine romana, drept mărturie la întrare în oraș ne întâmpină un maiestuos amfiteatru roman. De aici se urca în centrul medieval pe străzi, scări sau lift. Partea medievala este foarte întinsă și perfect conservata. Aceasta regiune (Umbria) este cunoscută pentru trufe, salamuri mai ales de vânat, deci și prânzul nostru a fost pe baza de trufe și carne de vânat. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2019 Salut@Raul G Frumos peisaj , eu cunosc zona Umbria foarte bine si trebue spus ca in afara de trufe si vanat se face cea mai buna porcheta. Distractie placuta. Ps .Cred ca pe la Fano esti campat, frumoasa plaja + faleza cu debarcaderul. Apropo in ce zona stai poate ne vedem daca ajung unde stai Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2019 6 minute în urmă, MARIAN JIANU a scris: Salut@Raul G Frumos peisaj , eu cunosc zona Umbria foarte bine si trebue spus ca in afara de trufe si vanat se face cea mai buna porcheta. Distractie placuta. Ps .Cred ca pe la Fano esti campat, frumoasa plaja + faleza cu debarcaderul. Porcheta este mai la Sud, zona Norcia, de fapt "adevărată" porcheta este chemată porcheta di Norcia, acesta este de alaltăieri de la peșteră Frasassi, cea mai mare din Italia. Suntem campati la Senigallia unde este întâlnirea anuală a forumului, suntem "doar" 46 echipaje. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2019 Mai bine nu mai postai aceste poze ca mi-a lasat gura apa si tin post. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2019 Salutare dragi colegi un camping in zona Bucovinei sau stie cineva detalii Camping Vampire Brasov? multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2019 Daca cineva dintre colegi a mai fost prin acea zona ma poate suna la 0745387098 multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri