Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 28 Iunie, 2019 Neața bună ! Să aveți o zi excelentă și un weekend pe măsură ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 28 Iunie, 2019 O zi frumoasă vă doresc! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 28 Iunie, 2019 Dragi colegi, Pentru amatorii de grup electrogen , azi la LIDL Balotesti mai sunt 4 bucati. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2019 Buna dimineata colegi Dupa aproape 20 de ore fara curent electric in intreaga cartier din Sf.Gheorghe va urez o sambata si un weekend reusit si multe distractii 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2019 Încă o zi frumoasă la mare! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2019 Neața bună ! Să aveți o sâmbătă reușită ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2019 oameni buni și La Mulți Ani celor ce poartă numele Sf. Petru și Pavel! Weekend plăcut vă doresc și vreme frumoasă! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2019 Weekend placut ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2019 colegi 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2019 Bună dimineața tuturor, La Mulți Ani tuturor celor care poarta numele de Petru și Pavel. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2019 Seara bună prieteni și salutări din Șelimbăr SB ! Și după o zi de muncă, puține lucruri se compară cu o țuică rece pe terasă, inainte de masă... 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2019 oameni buni și o duminică frumoasă! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2019 Neața bună ! Să vă bucurați de duminică ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2019 Buna dimineata O duminica excelenta va doresc tuturor 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2019 O duminică liniștită vă doresc! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2019 Bună dimineața, noi astăzi pentru a cauta un pic de răcoare vom urca la cota 3000 m, acasă la cota 1000 la ora 10 aveam 31 grade 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2019 prieteni! Începem o zi, o săptămână și o lună nouă, pe care vi le doresc minunate! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2019 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2019 Buna dimineata O zi de luni usoara si o saptamana cu multe realizari va doresc tuturor 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2019 Neața bună ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2019 Buna dimineata ... O saptamana placuta , tuturor ! ... mi-am incarcat "bateriile" (dupa zilele toride din saptamana trecuta). N-am urcat la 3.000 m asa cum si-a propus colegul @Raul G (apropo, asteptam cateva poze, poate ne trezesti interesul pt locuri noi. Sper, de data aceasta sia timp pt upload. Despre Croatia, ne-ai uitat, asa-i?), dar suficient de sus incat caldura/zapuseala sa nu se simta. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2019 Buna dimineata 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2019 Bună dimineața tuturor#Mihai deschid un topic nou cu excursia de ieri 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Mihaila 613 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2019 Salut! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2019 acum o oră, Raul G a scris: Bună dimineața tuturor #Mihai deschid un topic nou cu excursia de ieri .... în urmă cu 2 ore, Mihai-Arad a scris: Buna dimineata ... O saptamana placuta , tuturor ! ... mi-am incarcat "bateriile" (dupa zilele toride din saptamana trecuta). N-am urcat la 3.000 m asa cum si-a propus colegul @Raul G (apropo, asteptam cateva poze, poate ne trezesti interesul pt locuri noi. Sper, de data aceasta sia timp pt upload. Despre Croatia, ne-ai uitat, asa-i?), dar suficient de sus incat caldura/zapuseala sa nu se simta. , @Raul G ... M-ai inteles gresit ( se pare). E adevarat, te-am mentionat fiindca mi-a "sarit" in ochi postarea ta (cota 3.000m ) si da, recunosc, voiam sa vad unde (sau mai bine zis, pe unde ) as mai putea evada din cotidian.... Faptul ca NU AI POSTAT nimic despre cota 3.000 m m-a determinat sa te amintesc si cu postarea din Croatia (asta in ideea ma vreau sa dau o fuga mai spre ...toamna , desi Croatia am vazut-o in intregime). Oricum, iti multumesc pentru "noul topic" pe care intentionezi sa-l deschizi (?). Informatiile (cel putin mie imi) sunt utile. Am scris despre scopul acestui FORUM . Timpul & ... , imi permit sa calatoresc multe zile pe an, indiferent de sezon (starea vremii). Pentru mine RV / MV nu-i o achizitie care sa "zaca" pe parcare. Daca nu ma bucur de "serviciile lui sau ei" am achizitionat-o degeaba... Poate nu stiai: Viata e prea scurta pentru a nu te bucura. Traieste-ti viata , maine nu sti ce va fi ! Si, va mai spun una: NUMAI pe lumea asta exista BERE & FEMEI si placeri. Pe lumea cealanta, nu stiu ... Salutari cordiale ! P.S. Imi cer scuze (administratiei) daca am dus discutia intr-o alta parte ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri