Nelu Z 999 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2019 Si cateva de ieri de la Casian. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2019 (modificat) 15 minute în urmă, Daniel P a scris: @Nelu Z a mers până la urmă să postezi poze. Apasă "Citează" doar când vrei să te adresezi exclusiv cuiva anume...pentru toată lumea dă clic pe "Răspunde la acest subiect" ! Baftă și vacanță placută în continuare! Bineinteles ca nu a mers de pe nici un telefon. Am transferat pozele si asa am reusit, dar asa pierd destul de mult timp Mersi pt. informatii. Inca invat, sper sa gasesc intelegere. Unde este "Raspunde la acest subiect" ? Am gasit. Era prea la vedere. Modificat 17 Iulie, 2019 de Nelu Z 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2019 Mai jos, într-un dreptunghi... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2019 Cate ceva si de la Cheile Dobrogei. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2019 18 minute în urmă, Nelu Z a scris: Bineinteles ca nu a mers de pe nici un telefon. Am transferat pozele si asa am reusit, dar asa pierd destul de mult timp Mersi pt. informatii. Inca invat, sper sa gasesc intelegere. Unde este "Raspunde la acest subiect" ? Am gasit. Era prea la vedere. Nu stiu daca am facut bine la postarea cu Casian. Era pt. toata lumea. Daca am gresit si poti sa corectezi te rog sa o faci. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2019 Si cateva foto de la cetatea Enisala. Mai aveam putin si ajungeam la Tulcea. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2019 50 minute în urmă, Nelu Z a scris: Nu stiu daca am facut bine la postarea cu Casian. Era pt. toata lumea. Daca am gresit si poti sa corectezi te rog sa o faci. Am corectat...și ultimele postări sunt OK Frumoase poze, ați umblat și voi ceva! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2019 în urmă cu 2 ore, Daniel P a scris: Am corectat...și ultimele postări sunt OK Frumoase poze, ați umblat și voi ceva! Noi chiar am umblat, altii doar s-au plimbat cu vaporul. Sper sa va fi placut. Seara insa ne-am reintors la baza unde ne astepta rulota si am aflat de la vecinul din Suceava ca a plouat torential o jumatate de ora. Tinem legatura si ...La mai mare! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2019 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2019 Multumim pentru prezentare si pentru poze, Daniel si Nelu Z Concediu placut in continuare 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2019 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2019 rulotisti si sa aveti o zi de joi excelenta, oriunde va aflati! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2019 Buna dimineata O zi de joi excelenta va doresc 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2019 Buna dimineata, O zi buna incepe cu o cafea buna. Un salut calduros de la Vadu. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2019 De la Vadu, Si noi cu barca. Mai mica si fara costumatia adecvata (veste), ca in cazul lui Daniel. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2019 De la Vadu, Baiat destept ! Din capitolul "Nu faceti ca ei" Nu s-a prins de ce a fost pus anuntul de tractari aici. Si cand te gandesti ca omul mai avea doar putin pana la apa. A vrut sa intre direct in mare si acum asteapta sa fie tractat Si uite asa a descoperit semnificatia crucii pe care scrie TRACTARI. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2019 prieteni ! După cafea străngem, ne luăm rămas-bun de la deltă și se-nvârte roata spre Plaiul Foii... O zi frumoasă tuturor! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2019 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2019 Bună ziua la rulotisti! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2019 în urmă cu 3 ore, Daniel P a scris: prieteni ! După cafea străngem, ne luăm rămas-bun de la deltă și se-nvârte roata spre Plaiul Foii... O zi frumoasă tuturor! Drum bun si distractie maxima. Daca vi se face foame in Zarnesti am mancat o pita buna, buna. La italianu. Cand ajungeti in centru intrebati. Un italian s-a casatorit cu o romanca si a deschis o piterie ca la ei acasa. Totul se pregateste la cuptor in fata ta si mai are si un vin bun. Sper sa mai fie deschisa. Cand ajungeti la Plaiul Foii trimiteti-mi coordonate si va dau cateva trasee. Daniel, nu te speria, am inteles, ceva usor. Vapor nu este acolo dar gasim noi ceva. Pupici! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2019 Salutare de la camping Laguna Bulgaria! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Iulian C. 65 Semnalează Publicat 18 Iulie, 2019 Va salut, Am nevoie de o informatie si as fi recunoscator celui care imi poate da un raspuns. Maine vreau sa merg de la Brasov la Buzau pe DN10, ultima oara cand am fost ~ acum 4 saptamani, unul dintre viaducte era limitat la tonaj si implicit latime prin parapeti de beton pusi pe axul drumului. Din pacate am uitat sa opresc sa masor latimea pentru a vedea daca incap cu rulota. Intreabarea mea este, a tranzitat cineva in ultimele 2 saptamani DN10, Brasov - Buzau cu rulota, daca da, probleme la trecerea respectiva ? Multumesc anticipat! Cu stima, IC. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2019 Buna dimineata. O zi de vineri usoara, si un weekend reusit va doresc tuturor. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2019 Buna dimineata si un weekend de vis va doresc tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2019 Bună dimineața, ultima zi de munca a sosit în sfârșit 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri