Mircea 4.948 Semnalează Publicat 19 Iulie, 2019 rulotisti si sa aveti o zi de vineri excelenta, oriunde va aflati 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2019 Buna dimineata, Un week-end de vis la toti rulotistii! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2019 rulotisti si sa aveti un weekend asa cum va doriti, oriunde va aflati! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2019 prieteni și salutări din Plaiul Foii ! 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2019 Buna dimineata tuturor O zi de sambata minunata si un weekwnd reusit va doresc 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2019 42 minute în urmă, Daniel P a scris: prieteni și salutări din Plaiul Foii ! Sa fiti iubiti! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 20 Iulie, 2019 Buna seara, weekend placut! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2019 Buna dimineata O zi de duminica excelenta va doresc 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2019 Buna dimineata rulotisti, O zi minunata de la Vadu. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2019 si vacanta placuta in continuare, colegilor care sunt in aceasta situatie! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2019 Seara bună și ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Iulian C. 65 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2019 La 7/18/2019 la 19:54, Iulian C. a scris: Va salut, Am nevoie de o informatie si as fi recunoscator celui care imi poate da un raspuns. Maine vreau sa merg de la Brasov la Buzau pe DN10, ultima oara cand am fost ~ acum 4 saptamani, unul dintre viaducte era limitat la tonaj si implicit latime prin parapeti de beton pusi pe axul drumului. Din pacate am uitat sa opresc sa masor latimea pentru a vedea daca incap cu rulota. Intreabarea mea este, a tranzitat cineva in ultimele 2 saptamani DN10, Brasov - Buzau cu rulota, daca da, probleme la trecerea respectiva ? Multumesc anticipat! Cu stima, IC. Salutare, In ideea in care cineva va tranzita DN10 Brasov-Buzau, legat de intrebarea mea de mai sus, pot da tot eu un raspuns. Pe podul cu limitare de greutate, respectiv latime, capatul spre Brasov are o latime de 240 cm(masurat cu ruleta :)), iar cel spre Buzau ~ 230cm. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2019 Salutare de la camping "Acasă" ! Și mâine de la camping "La Munca"(cel mai urat camping).Sa nu mergeți acolo! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2019 Buna dimineata O zi de luni usoara si o saptamana cu multe realizari va doresc tuturor 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2019 Buna dimineata rulotisti si o zi minunata. Daca ieri va salutam de pe plaja de la Vadu, azi sunt nevoit sa va salut (asa cum poetic se exprima Adam Adrian), din campingul "La munca". Concediu placut in continuare fericitilor! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2019 în urmă cu 11 ore, Adam Adrian a scris: Salutare de la camping "Acasă" ! Și mâine de la camping "La Munca"(cel mai urat camping).Sa nu mergeți acolo! în urmă cu 11 ore, Adam Adrian a scris: Salutare de la camping "Acasă" ! Și mâine de la camping "La Munca"(cel mai urat camping).Sa nu mergeți acolo! Frumoasa exprimare, dar situatia este trista. Nu stiu daca asta iti alina suferinta, dar te infornez ca sunt in aceeasi situatie, asa ca te inteleg perfect. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2019 (modificat) în urmă cu 12 ore, Daniel P a scris: Seara bună și ! Salutare, Fericiti sunt cei ce mai au zile de concediu! Altii sunt...vai de mama lor. Modificat 22 Iulie, 2019 de Nelu Z Completare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2019 prieteni și o săptămână frumoasă! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2019 Am transferat pozele ( doar ale mele) , asa ca pot sa mai postez cate ceva. Cand au aflat ca suntem la Vadu prietenii nostrii din Constanta s-au hotarat sa treaca pe la noi sa ne vada.... si au ramas la noi 2 nopti. Mai aveam 2 locuri libere (ultimele), asa ca nu au fost probleme cu cazarea. Mai intai cu figuri, cum sa doarma ei in rulota, ....hai fie, ....doar o noapte. Apoi a urmat si a doua... si daca nu trebuiau sa mearga la munca, ramaneau in continuare. Cred ca i-am convertit. In curand s-ar putea sa mai avem un echipaj in comunitatea noastra. Deja analizau...camper sau rulota, ce marca etc. ....stiti si voi cum este cand incepe sa lucreze microbul. Dar sa trecem la treaba... la poze am vrut sa zic: Trage pe dreapta! O fi placut la plaje dar cand vine ora mesei este cu totul altceva. .... si mancare stropita cu ceva lichide, cu prietenii langa tine, bate tot. Dai cu bere, dai cu vin... uite frate ca s-a intunecat. Cum dracu...ca parca era lumina cand ne-am aszat la masa. Aoleu!!!.... si nu mai este azi, este de mult maine. Cand dragostea e mare, sexul nici nu mai conteaza. Asta-i ce amai ramas. Asta-i ce a mai ramas. Oare asta i-a determinat sa mai ramana sau o fi cu totul altceva? Singurica.....Singurica O fi agatat ceva...ma refer la pescarii din fundal. Ca sa treaca mahmureala cafeaua se bea pe plaje. Mai o gura de cafea .... mai o baie rece. Daca se repeta de cateva ori, nu mai este nevoie de zeama de varza. Cine nu doarme noaptea.... doarme ziua pe plaje. Clipe minunate sa aveti! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Toma Roger 33 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2019 La 20.07.2019 la 9:50, Daniel P a scris: prieteni și salutări din Plaiul Foii ! Daniel, cum e pana la urma, mai e voie sau nu in Plaiul foii ? eu nu am fost niciodata dar as fi vrut sa merg dar tot aud ca, ba e voie, ba nu e voie si chiar ieri, vorbeam cu un prieten si zicea ca a vazut la tv ca au venit jandarmii si i-au gonit pe toti de acolo. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2019 Seara bună prieteni! @Toma Roger, am înțeles că nu prea e voie off...Noi am campat pe terenul proprietate privată, al unui prieten. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2019 Seara buna din Occitania 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2019 Buna dimineata O zi de marti excelenta va doresc 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2019 Salutari tuturor rulotistilor! Zile frumoase va doresc, in special voua, celor fericiti posesori de zile de concediu. Noi ceilalti, ne-om descurca si noi cum putem. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2019 Bună dimineața, acum în sudul Franței sunt deja 26 grade, apa mării este perfecta, o zi minunata sa aveți 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri