Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 26 August, 2019 Neața ! Să aveți o zi frumoasă și o săptămână bună ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 26 August, 2019 în urmă cu 11 ore, Fejer Antal a scris: Buna dimineata O zi de luni usoara sí o saptamana cu multe realizari va dorim Pai, parca mi-ai mai spus o data Buna dimineata, prin viu grai. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 26 August, 2019 în urmă cu 19 ore, Fejer Antal a scris: Din pacate vecinul , prietenul nostri @Nelu Z se pregateste de plecare☹️ Mi de multumiri pentru tot @Nelu Z sí doamna Anna, va dorim concediu minunat sí drum bun spre urmatoarea locatie. Prietene si noi va multumim pentru cuvintele frumoase, pentru, companie, pentru atmosfera creiata, in general pentru tot. Colaborarea romano-magheara, s-a dovedit a fi un mare succes. O pupam pe doamna si pe printese. Cand va fi sa fie, nu uita sa ne inviti la nunta. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 August, 2019 oameni buni! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 27 August, 2019 Neața bună ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 27 August, 2019 Buna dimineata O zi de marti excelenta va doresc tuturor, oriunde va aflati. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 27 August, 2019 Buna dimineata 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 27 August, 2019 Bună dimineața 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 27 August, 2019 Va transmitde pe Platoul Coronini de la Baile Herculane. O zi racoroasa va doresc si... Distractie maxima! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 27 August, 2019 Salutare de la camping Eti Borsec! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 27 August, 2019 12 minute în urmă, Adam Adrian a scris: Salutare de la camping Eti Borsec! Te salut @Adam Adrian Adresa Camping Eti / Borsec Strada Carpați 96 535300 Borsec GPS: N 46°58'39.1" / E 25°34'08.2" P.S. Super-misto (haios) T-Shirt (tricoul) ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 27 August, 2019 Salut, @Nelu Z Cred că cea mai frumoasa stațiune balneară din Romania, chiar dacă jumate e paragină. Am cunoscut-o acum 11 când făceam practica de specialitate în anul 2 la Geografie. De atunci am fost in fiecare an (mai puțin anul acesta de când avem rulota).Du-te la:7izvoare, grota haiducilor, Băile venera, la cadite.langa caditele de la hotel Român se intra in acea "sauna naturala"(era super) dar anul trecut era închisa.Trasee montane foarte accesibile(la foișoare). 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 27 August, 2019 Salut, @Mihai-Arad Tricouri de pe Grizzly Shop, daca te interesează. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 August, 2019 Vacanță frumoasă @Adam Adrian și mulțumesc pentru pontul Grizzly Shop ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 27 August, 2019 Buna seara tuturor. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 27 August, 2019 Salut, @Daniel P Daca îți iei tricou de acolo, prima poza mi-o trimiți mie, da? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 27 August, 2019 Caut de 1/2 de oră, dar acel tricou nu îl găsesc, am găsit altele f interesante, dar acela ioc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 27 August, 2019 @Raul G Daca te referi la tricoul pe care îl purtam eu îl găsești așa:meniu-tricouri barbati-tricouri românești. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 27 August, 2019 Da la el ma refeream, mulțam fain Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 28 August, 2019 în urmă cu 10 ore, Adam Adrian a scris: Salut, @Nelu Z Cred că cea mai frumoasa stațiune balneară din Romania, chiar dacă jumate e paragină. Am cunoscut-o acum 11 când făceam practica de specialitate în anul 2 la Geografie. De atunci am fost in fiecare an (mai puțin anul acesta de când avem rulota).Du-te la:7izvoare, grota haiducilor, Băile venera, la cadite.langa caditele de la hotel Român se intra in acea "sauna naturala"(era super) dar anul trecut era închisa.Trasee montane foarte accesibile(la foișoare). Iti multumesc pentru informatii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 28 August, 2019 , oriunde v-ati afla. Hai ca nu mai este mult si vine weekendul asa ca.... Distractie maxima ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 28 August, 2019 O zi de miercuri cu spor, pentru toti rulotistii! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 August, 2019 în urmă cu 10 ore, Adam Adrian a scris: Salut, @Daniel P Daca îți iei tricou de acolo, prima poza mi-o trimiți mie, da? Cu siguranță, dacă ți-i neapărat... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 August, 2019 prieteni si o zi minunată, cu gândul la week-endul care se apropie! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 28 August, 2019 Neața bună ! Să aveți o zi frumoasă ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri