Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 28 August, 2019 Buna dimineata. O zi de miercuri excelenta va doresc. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 28 August, 2019 Bună ziua tuturor 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 29 August, 2019 va spun tuturor, de pe platoul Coronini-Baile Herculane. Cateva imagini de aici: Fiti optimisti ! Numai azi, nu e maine si vine weekendul si... Distractie maxima ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 29 August, 2019 ....... si daca de la Vadu @Daniel P a plecat pe Dunare spre varsare, noi am mers spre izvoare.... ... sa auzim numai de bine! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 472 Semnalează Publicat 29 August, 2019 Neața tuturor, cineva pe la Vama Buzăului wk acesta, vreau sa merg de azi pana duminica 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 29 August, 2019 Bună dimineața și o zi plina de împliniri va uram 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 August, 2019 prieteni și spor la pregătirile pentru weekend! Vacanță frumoasă in continuare @Nelu Z si grijă mare pe căldura asta, să te hidratezi corespunzător! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 29 August, 2019 Buna dimineata 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 29 August, 2019 19 minute în urmă, Daniel P a scris: prieteni și spor la pregătirile pentru weekend! Vacanță frumoasă in continuare @Nelu Z si grijă mare pe căldura asta, să te hidratezi corespunzător! Multumesc pentru urari si pentru sfaturi. La Nyirbator nu te-am ascultat si prietenul Anti mi-a facut ficatul praf. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 29 August, 2019 Buna dimineata O zi de joi minunata va doresc 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 29 August, 2019 5 minute în urmă, Nelu Z a scris: Multumesc pentru urari si pentru sfaturi. La Nyirbator nu te-am ascultat si prietenul Anti mi-a facut ficatul praf. Cui cu cui se scoate @Nelu Z 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 29 August, 2019 Neața bună ! Să aveți o zi frumoasă ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 29 August, 2019 16 minute în urmă, Fejer Antal a scris: Cui cu cui se scoate @Nelu Z Bravo! Tu ai tinut minte, eu aia cu lupul si blana.... Nem tudom! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 29 August, 2019 Chiar acum, Nelu Z a scris: Bravo! Tu ai tinut minte, eu aia cu lupul si blana.... Nem tudom! Muscatura de caine se trateaza cu blana lui... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 29 August, 2019 1 minut în urmă, Fejer Antal a scris: Muscatura de caine se trateaza cu blana lui... Bai frate, era lup sau caine.... ca nu mai inteleg nimic.... sau poate eram eu prea beat? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 29 August, 2019 Salutare, o zi la lacul Zetea. 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 29 August, 2019 în urmă cu 9 ore, Daniel P a scris: prieteni și spor la pregătirile pentru weekend! Vacanță frumoasă in continuare @Nelu Z si grijă mare pe căldura asta, să te hidratezi corespunzător! De data asta am tinut cont de sfaturile tale, ne-am racorit la Strandul 7 izvoare si m-am hidratat cu Timisoreana. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 29 August, 2019 si somn usor! Mai e si maine o zi! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 August, 2019 prieteni ! Vine, vine weekendul ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 30 August, 2019 Bună dimineața ! O zi bună și un weekend minunat, vă doresc ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 30 August, 2019 Buna dimineata O zi de vineri usoara si un inceput de weekend excelent va doresc tuturor oriunde va aflati 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 30 August, 2019 Bună dimineața, sa aveți un sfârșit de săptămână minunat. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 30 August, 2019 va spun de la Aprilia Parc Weekend placut si... Distractie maxima! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 30 August, 2019 .... cateva imagini de la Aprilia Parc: Weekend placut ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vasile Oae 179 Semnalează Publicat 30 August, 2019 Vreun coleg in acest weekend pe la Muddy Land, lângă vulcanii noroiosi? Poate bem o 🍺 rece împreună. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri