Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2019 va spun si eu de la Ploiesti. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2019 și din Letca Nouă! Weekend plăcut vă doresc ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2019 în urmă cu 2 ore, Radu Ghita a scris: Nu puteai sa alegi si tu alt loc, unde sa te duci?.............Si pe deasupra......asta-i vreme de plecat de acasa?...... Știu unde bați, dar am ajuns târziu și n-am avut timp să ne vedem...peste mai puțin de două săptămâni, recuperăm 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2019 Weekend placut ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2019 Buna dimineata O duminica magica va doresc tuturor. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2019 Buna ziua deja, la Curtea de Arges, dupa o ploaie matinala a iesit soarele! Va doresc sa va bucurati de soare oriunde v-ati afla in aceasta duminica de toamna! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2019 Duminica placuta tuturor! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2019 S-a dus si saptamana asta, da' nu-i bai maine incepe alta! Eu fac bilantul si planuri pentru ce va urma Va urez sa aveti parte de o seara linistita, iar de maine dimineata succes in tot ceea ce veti intreprinde! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 6 Octombrie, 2019 O seara buna tuturor. Ne-am intors acasa insotiti cale de vreo 60 km de un frumos curcubeu. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2019 Buna dimineata O zi de luni usoara sí un inceput de saptamana cu multe realizari va doresc 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2019 prieteni și o săptămână minunată! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2019 si o saptamana usoara sa aveti ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2019 O saptamana linistita va doresc . 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2019 Buna dimineata.E frig ín orasul nostru 0 grade . Va doresc O zi de marti minunata cu multe  4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2019 oameni buni si o zi frumoasă! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2019 rulotistilor ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2019 Sa aveti o noapte linistita! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2019 Buna dimineata O zi de miercuri excelenta va doresc si multe 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2019 prieteni ! O zi minunată vă doresc! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2019 Buna dimineata 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2019 rulotisti si sa aveti o zi de miercuri excelenta, oriunde va aflati! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2019 Buna ziua, 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2019 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2019 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2019 Buna dimineataO zi de joi cu multe reusite va doresc  6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri