Nelu Z 999 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2019 dragi rulotisti O zi minunata si un pic de rabdare. ca Incet, incet, se apropie weekendul. 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2019 Neața bună ! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2019 prieteni și o zi minunată! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2019 ! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2019 rulotisti si sa aveti o zi de joi excelenta, oriunde va aflati! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2019 Buna dimineata ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2019 , o zi buna tuturor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2019 la toata gasca! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2019 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2019 O seara magica va doresc  4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2019 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2019 Va doresc o seara de joi placuta si calda!!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2019 si un weekend minunat! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2019 Buna dimineata O zi de vineri usoara si un inceput de weekend minunat va doresc. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2019 rulotisti si sa aveti o zi de vineri excelenta, oriunde va aflati! Pentru toti colegii care poarta unul dintre numele Sfintilor Mihail si Gavril, cele mai sincere ganduri de sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor. LA MULTI ANI! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2019 prieteni și vă urez de pe acum un weekend minunat! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2019 Buna dimineata colegi , week-end placut va doresc si eu ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2019 O dimineață frumoasă și la mulți ani sărbătoriților zilei ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2019 Bună dimineața tuturor, iar pentru cine sărbătorește astăzi ziua onomastica un călduros LA MULȚI ANI 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2019 rulotisti. si. La multi ani! Sarbatoritilor. Tuturor va doresc sa aveti parte de un weekend de vis si de..... Distractie maxima ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2019 Buna seara tuturor. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 9 Noiembrie, 2019 dragi rulotisti, Vreme buna si ... Distractie maxima! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 9 Noiembrie, 2019 Buna dimineata tuturor O zi de sambata excelenta va doresc cu multe 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 9 Noiembrie, 2019 Vă doresc o sâmbătă excelentă ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 9 Noiembrie, 2019 , , o zi buna si o Duminica minunata tuturor! In mod special multa sanatate Radu, cum spui tu (prietenii stiu de ce). Nu mai am numarul tau si nici pe grup nu sunt pt.ca am stricat telefonul si a trebuit sa il inlocuiesc.Tot din acest motiv am aflat tarziu si am ratat un eveniment important. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri