Daniel D 600 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2019 Bună dimineața 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2019 prieteni 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2019 vă transmit din Letca Nouă și o duminică frumoasă! PS...pozele sunt de aseară, când am comis-o iar 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2019 în urmă cu 2 ore, Daniel P a scris: vă transmit din Letca Nouă și o duminică frumoasă! PS...pozele sunt de aseară, când am comis-o iar Superb! Bravo! Ai profitat din plin de weekend... ... dar eu am trait acolo momente mai ... " incarcate" "Discutia" dintre Persida si Mariusica, era cam asa; "Da-o cu fineti"... si el... "pe cine ?" Asa ca, in acelasi registru, te intreb si eu; Pe cine ai comis-o? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2019 acum o oră, Nelu Z a scris: Pe cine ai comis-o? Pe nimeni...doar mi-a fost sete, mai mult decât de obicei Seara bună ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2019 6 minute în urmă, Daniel P a scris: Pe nimeni...doar mi-a fost sete, mai mult decât de obicei Seara bună ! Glumeam! Sa-ti fie de bine! Totusi, menajaza-te pt. 1 Decembrie, ca de, mai e putin. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2019 Buna seara colegii 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2019 Buna seara 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2019 si sa aveti o noapte linistita! Si maine este o zi si un nou inceput! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2019 Buna dimineata O zi de luni usoara si o saptamana cu multe realizari va doresc tuturor 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2019 Ziua de luni este o zi grea ... dar trebuie sa ne recuplam, incet, incet. Succes! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2019 oameni buni și un început de săptămână reușit! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2019 Neața bună ! Să aveți o zi frumoasă ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2019 rulotisti si sa aveti o zi de luni excelenta, oriunde va aflati! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2019 Buna dimineata O zi de marti excelenta va doresc tuturor 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2019 Neața bună ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2019 rulotisti si sa aveti o zi de marti excelenta, oriunde va aflati! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2019 Buna dimineata ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2019 prieteni ! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Iulian C. 65 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2019 tuturor ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2019 O zi minunata, va doresc! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2019 Buna dimineata O zi de miercuri superba va doresc tuturor 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2019 Neața bună ! Să aveți o zi frumoasă ! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2019 O zi minunata, va doresc! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 20 Noiembrie, 2019 rulotisti si o zi de miercuri excelenta va doresc, oriunde ati fi! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri