Dan Garvaneanu 39 Semnalează Publicat 1 Decembrie, 2019 La multi ani!!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2019 Buna dimineata O zi de luni usoara sí o saptamana cu multe reusite va doresc tuturor oriunde va aflati 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2019 Bună dimineața 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 2 Decembrie, 2019 si o zi de luni excelenta va doresc, oriunde va aflati! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2019 Buna dimineata O zi de marti frumoasa va doresc tuturor 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2019 rulotisti si sa aveti o zi de marti excelenta, oriunde va aflati! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2019 Bună dimineața! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2019 Buna dimineata prieteni, Dupa o petrecere de pomina la Curmatura Stezii, organizata impecabil de cei 2DANI(revin cu poveste si imagini), la o , de la munca (mama ce greu e !) , tin sa va salut si sa le urez drum bun celor care pleaca azi spre casa. Terminati cu bautura, tineti bine de volan si fiti atenti la drum! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2019 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2019 Buna seara tuturor 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Iulian C. 65 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2019 Sara buna tuturor ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 3 Decembrie, 2019 Bună seara! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2019 Buna dimineata O zi de miercuri excelenta va doresc tuturor 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2019 Neața bună tuturor ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2019 rulotisti si sa aveti o zi de miercuri excelenta, oriunde va aflati! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2019 dragi O zi frumoasa, va doresc tuturor. Petrecaretii, vad ca ne luptam din greu cu . A fost minunat, dar acum e greu. Luam o mica pauza, ne revenim si o luam de la capat. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2019 Buna seara, azi am avut o surpriza neplăcuta, am trimis unui coleg forumist un colet cu o clima mobila, ajunge la destinație cu carcasa sparta in mai multe locuri, destinatarul o ridica totuși plătind rambursul, ce e de făcut, nesimtirea firmelor de curierat e fără limite...la predarea coletului am spus responsabilului de centru ca e o clima mobila și împreuna am dus-o in depozit...dacă un coleg a mai patit ceva asemanator sunt recunoscător pentru un sfat , cu multumiri! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Iulian C. 65 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2019 @Alexandru Marin S-a intocmit proces verbal cu cel de la firma de curierat pentru primire produs cu daune ? Daca da, va adresati firmei de curierat pt solutionare, daca nu, asta este din pacate ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2019 Buna dimineata O zi de miercuri cu multe reusite va doresc. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2019 Bună dimineața! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2019 41 minute în urmă, Fejer Antal a scris: Buna dimineata O zi de miercuri cu multe reusite va doresc. Buna dimineata! M-ai bagat in ceata, iar e miercuri? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2019 O zi minunata tuturor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2019 Un milion de scuze Cred ca am baut mult aseara. O zi de joi excelenta va doresc tuturor. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2019 prieteni și bine v-am regăsit după frumoasa minivacanță de 1 Decembrie, despre care voi posta câteva impresii și foto in topicul respectiv! S-aveți o zi minunată! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2019 Neața bună ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri