George B 1.815 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2019 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2019 Bună ziua! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2019 Bună ziua! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2019 Salutare!...Gata și ultima zi de munca pe anul acesta. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2019 în urmă cu 1 oră, Adam Adrian a scris: Salutare!...Gata și ultima zi de munca pe anul acesta. Fericitule !!! Seara bună prieteni! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2019 Buna seara tuturor. Si la mine sa terminat ultima zi de munca la servici pe anul curent. Si sunt liber pana in 13 ianuarie. O seara magica va doresc 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2019 în urmă cu 1 oră, Daniel P a scris: Fericitule !!! Păi eu am până pe 6, @Fejer Antal până pe 13. El înseamnă că e Preafericit. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2019 Seara frumoasa! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2019 Antreprenorii nu au libere, nu au concediu si, aproape, nici sarbatori. Sa auzim de bine! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2019 Salut, @George B .Eu cred că au și ei. Daca nu au , înseamnă că nu vor. Că au griji și atunci...aia e! Dar au mai mulți bani. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2019 prieteni și weekend placut! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2019 în urmă cu 11 ore, Fejer Antal a scris: Buna seara tuturor. Si la mine sa terminat ultima zi de munca la servici pe anul curent. Si sunt liber pana in 13 ianuarie. O seara magica va doresc Super! Profita de zilele libere. Distractie maxima! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2019 Buna dimineata! Weekend placut si ... Distractie maxima! Servici usor napastuitilor, care lucreaza in weekend! Nu pot sa nu remarc, ca traim o nebunie, la cumpana dintre ani. Unii au liber 1/2 luna, altii lucreaza in weekend si altii si de revelion. Oricum a "cazut', gasiti o cale sa profitati de sarbatorile care vin si sa va simtiti bine. Traiti clipa! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2019 Neața bună ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2019 Buna dimineata. O sambata binecuvantata va doresc tuturor. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Z 999 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2019 în urmă cu 11 ore, Adam Adrian a scris: Păi eu am până pe 6, @Fejer Antal până pe 13. El înseamnă că e Preafericit. Corect! Acum sunt doi! Preafericitul Daniel si Preafericitul Fejer! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2019 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2019 Buna seara 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2019 Bună seara! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2019 O seara linistita ! Va (mai) amintiti, dupa 30 de ani, piesa zilei, ... Nopti - Valeriu Sterian 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2019 Am cantat cu Vali in Piata, din balcon...Ma intalneam dupa ore, cu profesorii de liceu, in Piata. Am compus un imn atunci...Eram copil..."Golan"!!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2019 Buna seara. Weekend placut sa avem! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2019 acum o oră, Mihai-Arad a scris: Va (mai) amintiti, dupa 30 de ani, piesa zilei, ... Nopti - Valeriu Sterian 19 minute în urmă, George B a scris: Am cantat cu Vali in Piata, din balcon...Ma intalneam dupa ore, cu profesorii de liceu, in Piata. Am compus un imn atunci...Eram copil..."Golan"!!! @George B , RESPECT ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2019 prieteni și o duminică frumoasă! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 22 Decembrie, 2019 O duminica linistita va doresc! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri