Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2020 oameni buni și o zi minunată! AMR 3 zile ! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2020 Bună dimineața! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2020 Buna dimineata ! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2020 rulotisti si sa aveti o zi de miercuri excelenta, oriunde va aflati! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2020 Să aveți o zi frumoasă și luminoasă ! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2020 si o seara linistita sa aveti . Eu 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2020 sa aveti o seara deosebita ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2020 Buna seara! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2020 prieteni ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2020 Buna dimineata O zi de joi cu multe reusite va doresc. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2020 Neața bună ! Vă doresc o zi frumoasă ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2020 Buna dimineata! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2020 rulotisti si sa aveti o zi de vineri excelenta, oriunde va aflati! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2020 Buna dimineata tuturor! O zi frumoasa! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2020 Bună ziua! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2020 Bună dimineața, vine primăvara în gradinuta mea 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2020 Buna seara La noi a venit iarna. A inceput sa ninga si intr-o jumatate de ora deja stratul de zapada este peste 3 cm. 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2020 Seara bună prieteni! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2020 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2020 Buna seara ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 27 Februarie, 2020 Seara frumoasa colegi ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2020 Buna dimineata . O zi de vineri usoara si vreme frumoasa va doresc. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2020 oameni buni! De mâine voi păși intr-o nouă etapă a vieții, cea de pensionar. Pentru că azi este ultima mea zi la slujbă și e dedicată exclusiv incheierii socotelilor cu serviciu și fișei de lichidare... Diseară o mare petrecere cu colegii, iar mâine dimineață mă voi trezi un cetățean liber... 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2020 în urmă cu 7 ore, Daniel P a scris: oameni buni! De mâine voi păși intr-o nouă etapă a vieții, cea de pensionar. Pentru că azi este ultima mea zi la slujbă și e dedicată exclusiv incheierii socotelilor cu serviciu și fișei de lichidare... Diseară o mare petrecere cu colegii, iar mâine dimineață mă voi trezi un cetățean liber... Sănătate și pensie lungă ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2020 @Daniel P, serviciu usor! Pentru ultima oara! Eu mai am 9 ani de astfel de urari! Pensie lunga si sanatate multa! Distractie placuta diseara! Toate cele bune! PS: merita un topic separat! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri