Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2020 Buna dimineata ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2020 oameni buni! De mâine voi păși intr-o nouă etapă a vieții, cea de pensionar. Pentru că azi este ultima mea zi la slujbă și e dedicată exclusiv incheierii socotelilor cu serviciu și fișei de lichidare... Diseară o mare petrecere cu colegii, iar mâine dimineață mă voi trezi un cetățean liber...Felicitări pentru noua ta viață, eu mai am încă 28 de ani după ultimul calcul al casei de pensii (am deja 41 împliniți) 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2020 Bună dimineața! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2020 în urmă cu 2 ore, Daniel P a scris: oameni buni! De mâine voi păși intr-o nouă etapă a vieții, cea de pensionar. Pentru că azi este ultima mea zi la slujbă și e dedicată exclusiv incheierii socotelilor cu serviciu și fișei de lichidare... Diseară o mare petrecere cu colegii, iar mâine dimineață mă voi trezi un cetățean liber... Felicitari! O pensionare lunga si frumoasa va doresc! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2020 rulotisti si sa aveti o zi de vineri excelenta, oriunde va aflati! PS. @Daniel P felicitari pentru faptul ca ai trecut pragul spre o noua etapa a vietii. Vei simti pe propria piele cat este de frumoasa si plina de satisfactii. Exista doua conditii: sa ai un program bine stabilit si sa fii optimist. Bine ai venit in randurile pensionarilor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2020 Iata si un punct de vedere foarte bine argumentat : link 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2020 Buna seara. Am gasit vaccinul Corona virus. 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 29 Februarie, 2020 Buna dimineata O zi de sambata excelenta si un weekend cu multe va doresc tuturor oriunde va aflati. 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 29 Februarie, 2020 Neața bună ! Să aveți o sâmbătă liniștită ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 29 Februarie, 2020 Buna dimineata ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Februarie, 2020 prieteni și weekend minunat! Eu m-am trezit cu o durere de cap, că am socializat până la 3 dimineața... Trebuie să imi revin revin repede, că după prânz o iau de la capăt. 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 29 Februarie, 2020 Buna dimineata o zi de sâmbătă liniștită ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 29 Februarie, 2020 @Daniel P este o vorba din batrani : "Cui pe cui se scoate! " , asa ca da-i bataie 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 29 Februarie, 2020 Bună ziua! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 29 Februarie, 2020 Buna ziua , s-a terminat munca pe azi pe langa casa de acum odihna pana luni cand o iau de la capat. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 29 Februarie, 2020 Buna seara tuturor. Pentru ca inca ne e frica de Corona virus ne-am hotarat cu @Radu B, sa triplam doza de vaccin. Vaccin nr:1 Coniac 53 grade. Vaccin nr:2 Gulas Unguresc picant. Vaccin nr: 3 Palinca de prune 51 grade. Acum ne gandim la nr: 4. 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Februarie, 2020 S-aveți poftă ! Seara bună prieteni! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 29 Februarie, 2020 în urmă cu 2 ore, Fejer Antal a scris: Bravo prieteni Isi baga virusu' gheara-n gat, ca pitigoiu'! Bai frate, e incredibil cat de prosti pot fi chinezii astia! Daca s-ar fi inscris pe Forumrulote.ro murea virusu' inainte de a se naste. Si uite asa ar fi salvat omenirea de la extinctie Da' poate le-o veni mintea la cap......... Va dati seama ce-ar fi sa se inscrie 1, 4 miliarde de chinezi pe forum.........? 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 1 Martie, 2020 Buna dimineata O zi de duminica frumoasa va doresc. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 1 Martie, 2020 Buna dimineata . O zi frunoasa va doresc! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 1 Martie, 2020 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 1 Martie, 2020 Buna ziua. La cernavoda zi frumoasa, cum ii sta bine unei zile de 1 Martie, numai buna sa scoatem doamnele si domnisorele la o plimbare. , 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 1 Martie, 2020 P.S Scze am scris Cernavoda cu, , c mic".De vina este Vaccinul. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 1 Martie, 2020 Sa aveti o primavara frumoasa si sa vi se implineasca toate dorintele! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Martie, 2020 prieteni și o primăvară frumoasă doamnelor și domnișoarelor din viața voastră! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri