Cris 136 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2020 Seara buna si un weekend fain. A fost cineva anul asta la camping Hahamace in Corbu? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2020 Buna dimineata 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2020 oameni buni! Soare și vreme superbă la Letca Nouă O zi frumoasă tuturor și weekend placut! 3 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2020 în urmă cu 10 ore, Cris a scris: Seara buna si un weekend fain. A fost cineva anul asta la camping Hahamace in Corbu? Postează intrebarea direct în topicul respectiv, pentru că această secțiune de discuții online nu e accesată de toată lumea! Baftă! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2020 Buna dimineata. O duminica binecuvantata va doresc 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2020 O duminică frumoasă prieteni ! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrey 70 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2020 Buna seara, dragi colegi! SUnt rulotist incepator si am nevoie de ajutorul vostru: In prima decada a lui iulie am de gand sa merg cu masina pe drumul Babelor (Transbucegi) pentru a urca apoi spre Babele, Sfinx si Crucea Caraiman. As vrea sa raman in zona Sinaia cateva zile, insa chiar in Sinaia nu am vazut niciun camping si nici locurii off prea bune (am vazut doar parcari cu plata si gratuite dupa 17-18.00). Din ce am vazut si pe forum si pe alte siteuri, ar fi un camping la Zanoaga, insa in 2018 era 150 de lei pe noapte doar de rulota ( nu am vazut cat era pentru masina sau echipaj). O discutie din 2017 de aici de pe forum arata ca se poate campa off indata dupa camping. Era insa din 2017... Am mai fost cineva off la Zanoaga anul acesta sau anul trecut? Cum e? Uitandu-ma pe youtube pentru Transbucegi, am vazut in doua filmulete doua-trei rulote care urcau spre Babele. Oare unde se poate campa? Poate la Cabana Dichiului? Deci, ca sa rezum: 1. Sunt alte locuri de campare in Sinaia inafara de parcarile cu plata? 2. Se mai poate campa off langa camping Zanoaga? 3. Se poate campa off langa Cabana Dichiului sau alte cabane pe Transbucegi? Nu te manaca ursul? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2020 Buna dimineata. O zi de luni usoara si o saptamana cu spor va doresc tuturor. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2020 oameni buni și o săptămână frumoasă! 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu R. 46 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2020 @ANDREI DRAGOS se poate campa si prin apropiere si pe platoul de la cabana Padina fara probleme...cel putin pana anul trecut. Anul acesta inca nu am ajuns in zona 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrey 70 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2020 1 minut în urmă, Radu R. a scris: @ANDREI DRAGOS se poate campa si prin apropiere si pe platoul de la cabana Padina fara probleme...cel putin pana anul trecut. Anul acesta inca nu am ajuns in zona Multumesc pentru raspuns! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu R. 46 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2020 Oricand cu placere. este o zona cu foarte multe trasee pe care poti sa mergi dar nu-ti programa mai mult de una pe zi. Distractie placuta! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2020 O BUNA DIMINEATA !, se anunta in Bucuresti, soarele se straduieste sa apara. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2020 Va doresc o zi de marti cu multe 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2020 prieteni și o zi frumoasă! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Metoni Cristian 125 Semnalează Publicat 23 Iunie, 2020 Intrebare: unde pot sa gasesc asa-ceva ( are cca 35 cm ), de 50 cm ? Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2020 O dimineata minunata se arata in Bucuresti.Sa ne bucuram cu toti de ea. 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2020 Buna dimineata. Va doresc o zi de miercuri excelenta. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2020 oameni buni și o zi frumoasă! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2020 în urmă cu 10 ore, Metoni Cristian a scris: Intrebare: unde pot sa gasesc asa-ceva ( are cca 35 cm ), de 50 cm ? Multumesc Asa ceva am cautat si eu! Nu o sa gasesti, iar daca manufacturezi tu, o sa ai probleme cu respectiva chinga (ori o sa scape, ori o sa zgarie oglinda masinii). Le-am pus in vanzare (oglinzile) si am rezolvat problema luand oglinzi Milenco. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrey 70 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2020 Salutare! Este cineva acum sau are de gand sa plece spre Grecia zilele urmatoare? Ce stiti? Exista riscul ca la intoarcere sa fii bagat in carantina? As pleca saptamana viitoare, dar mi-e teama de acest risc. poate cineva sa imi raspunde? are vreo idee? Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2020 Buna dimineata @ANDREI DRAGOS consulta sursa oficiala https://reopen.europa.eu, vei gasi informatia de care ai nevoie 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2020 Zi placuta si drumuri bune! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrey 70 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2020 35 minute în urmă, Alin Opran a scris: Buna dimineata @ANDREI DRAGOS consulta sursa oficiala https://reopen.europa.eu, vei gasi informatia de care ai nevoie multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 24 Iunie, 2020 (modificat) Buna seara. Vreme schimbatoare, ploaie, soare. Asa cum este si tara. Am fost plecat 7 zile pe litoral. Techirgiol si Eforie Nord. Cateva poze in ordine. Concluziile le veti trage Dv. Mie mi sa parut Pustiu. Modificat 24 Iunie, 2020 de Fejer Antal 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri