Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2020 prieteni și salutări din Letca Nouă ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2020 Seara buna colegi va spun din camping Cuneo, Italia @Raul G mai am putin si ajung la tine. Ai pus berea la rece? 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2020 Seara buna colegi va spun din camping Cuneo, Italia [mention=3832]Raul G[/mention] mai am putin si ajung la tine. Ai pus berea la rece? E mereu la rece Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2020 Salutare colegi . Stie cineva Croatia actualizeaza zilele acestea cumva cine intra si cine nu in tara ? Avand in vedere ca vine data de 01 August, ma gandesc sa nu ne impuna si acestia vreo restrictie... Avem rezervare din acest week-end si parca as pleca mai devreme de frica sa nu ne impuna restrictii si Croatia... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2020 Dacă ai posibilitatea nu as sta pe gânduri văzând (citind) ce fac netrebnici de la București. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrey 70 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2020 La România TV se prezintă o știre despre rulote care au luat foc pe litoral, cred. Știe cineva exact despre ce e vorba? In TV nu poți avea încredere.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2020 Buna dimineata. O zi minunata va doresc tuturor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2020 în urmă cu 7 ore, ANDREI DRAGOS a scris: La România TV se prezintă o știre despre rulote care au luat foc pe litoral, cred. Știe cineva exact despre ce e vorba? In TV nu poți avea încredere.... Este adevarata stirea..., se pare ca au fost 3 rulote in statiunea 2 Mai, daca nu ma insel erau offcamping... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2020 oameni buni și o zi minunată! Următoarele zile se anunță caniculare, așa că le voi combate ca de obicei cu bere rece și piscină... 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2020 https://www.b1.ro/stiri/stiri-locale/mai-multe-rulote-au-luat-foc-in-statiunea-2-mai-din-constanta-video-338609.html 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2020 Mai multe rulote au fost distruse într-un incendiu în localitatea 2 Mai https://www.ctnews.ro/mai-multe-rulote-au-fost-distruse-intr-un-incendiu-in-localitatea-2-mai/ 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2020 Colegii care doresc sa scape de canicula in aceste zile pot veni la Zabala Covasna (6 km de Covasna) unde gasesc racoare si liniste. Pentru alte informatii tel.0745.021912. Sa aveti o zi buna. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2020 în urmă cu 11 ore, ANDREI DRAGOS a scris: La România TV se prezintă o știre despre rulote care au luat foc pe litoral, cred. Știe cineva exact despre ce e vorba? In TV nu poți avea încredere.... Asteptam si noi ( ) ultimele nouati! P.S. Asa-i in TV nu (mai) poti avea incredere ! NE minte , cu buna stiinta! Pacat, mare pacat, OTV-ul e ...un capitol incheiat (sters!). Cine o mai cauta pe Elodia? Nici nu stiu ce sa le raspund "cucoanelor" din fata blocului cand ma intreaba despre noutati... Le spun cu vocea blanda; Stati linistite, vine postasul cu pensia. E la primul bloc din fata... Una calda ! Stire ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2020 @Mircea Ne-ai lipsit! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad Iliescu 551 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2020 Salut, intru in tara in 3 ore, sunt cu rulota noua adusa din Germania. Pt campare in seara asta, incerc sa ajung până la camping Aurel Vlaicu. A fost cineva acolo, e spațiu larg? Nu vreau sa desfac rulota de mașină. Dar la Timișoara, Camping Internațional cum este? L-am gasit pe Rocamping. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad Iliescu 551 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2020 Mulțumesc pentru răspunsuri și sfaturi, am rezolvat.l 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2020 Relaxare in camping O zi buna tuturor 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2020 Bun venit inapoi @Mircea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2020 Buna dimineataO ze de joi frumoasa sa aveti. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2020 prieteni ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2020 O zi de joi frumoasa va doresc colegi Eu plec din Cuneo @Raul G, imi poti da niste coordonate cum sa dau de tine? Ajung in zona ta deseara. Deasemenea imi poti da detalii de cum sa ajung la campingul mentionat de tine, nu am reusit sa-l localizez inca.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2020 Campingul se cheamă "trelago " località Ghirla comune ValgannaCampeggio TrelagoVia Trelago, 20, 21039 Valganna VA335 533 6949https://maps.app.goo.gl/ShSzZLJTsB7DQJ3y8Numărul meu este 00393450422272 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2020 @Mircea Buna ziua. Este vorba de vechiul camping de langa Covasna? La 2020. 07. 29. la 11:59, Mircea a scris: Colegii care doresc sa scape de cabicula in aceste zile pot veni la Zabala Covasna (6 km de Covasna unde gasesc racoare si liniste. Pentru alte informatii tel.0745.021912. Sa aveti o zibuna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2020 14 minute în urmă, G.Janos a scris: @Mircea Buna ziua. Este vorba de vechiul camping de langa Covasna? Nu @G.Janos . Cred că este vorba de o locatie off-camping din apropierea comunei Zăbala, pe care am inclus-o intr-un circuit in concediul din 2017. Vezi detalii, in topicul de mai jos! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 30 Iulie, 2020 @Daniel P multumesc mult pentru informatii 36 minute în urmă, Daniel P a scris: Nu @G.Janos . Cred că este vorba de o locatie off-camping din apropierea comunei Zăbala, pe care am inclus-o intr-un circuit in concediul din 2017. Vezi detalii, in topicul de mai jos! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri