Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 7 August, 2020 Neața bună ! Un weekend minunat vă doresc ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 7 August, 2020 Dupa o saptamana grea ín sfarsit sunt la relaxare cu @Nelu Z 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 August, 2020 în urmă cu 3 ore, Fejer Antal a scris: Dupa o saptamana grea ín sfarsit sunt la relaxare cu @Nelu Z Nu cred, până nu văd ! Eu fac ultimele pregătiri de concediu, așa că mai ai timp vreo două săptămâni să ascunzi coniacul și palinca! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 7 August, 2020 Am intrat in Romania pe la Portile de Fier 1 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 8 August, 2020 Buna dimineata ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 8 August, 2020 Buna dimineata. Weekend reusit va dorim la toti colegii. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 8 August, 2020 în urmă cu 10 ore, Alin Opran a scris: Am intrat in Romania pe la Portile de Fier 1 Bine ai revenit, Alin! Sejur frumos! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 8 August, 2020 în urmă cu 13 ore, Daniel P a scris: Nu cred, până nu văd ! Eu fac ultimele pregătiri de concediu, așa că mai ai timp vreo două săptămâni să ascunzi coniacul și palinca! Va asteptam cu drag. Coniac si palinca este suficient! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 8 August, 2020 Daca cineva este interesat: https://www.tuttocaravan.info/Forum_New/showthread.php?25506-Vendo-Dethleffs-Nomad-425-anno-1981 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 8 August, 2020 Weekend placut ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 8 August, 2020 Salutari de la 1.926 m Atât îmi arata GPS _ul... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 8 August, 2020 acum o oră, Mihai-Arad a scris: Salutari de la 1.926 m Atât îmi arata GPS _ul... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 August, 2020 oameni buni și o duminică frumoasă! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 9 August, 2020 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 9 August, 2020 Buna dimineata O duminica frumoasa sa aveti La Multi Ani @Raul G. sí @Ninel 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 9 August, 2020 'Neata @Raul G La mulți ani! @Ninel La mulți ani! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 9 August, 2020 Buna ziua . Dupa o iesire scurta cu @Nelu Z si cu sotia sa Anna am ajuns acasa. Trebuie sa ne pregatim pentru saptamana urmatoare. A fost o iesire reusita, ne-am simtit bine impreuna! Semnalul era foarte slab sí nu am reusit sa pun poze de acolo. Urmeaza niste poze: Nelu ín actiune! (cam mult a durat ridicarea cortului😁) 8 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 August, 2020 băieți si felicitări pentru ieșire! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 9 August, 2020 Multumim @Daniel P Va asteptam si pe voi 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 9 August, 2020 @Fejer Antal @Nelu Z Felicitări ptr ieșirea-reușită. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 10 August, 2020 în urmă cu 8 ore, Mihai-Arad a scris: @Fejer Antal @Nelu Z Felicitări ptr ieșirea-reușită. Multumim frumos. Sí voua va dorim concediu excelent. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 10 August, 2020 Buna dimineata. O zi de luni usoara si o saptamana cu multe reusite sa aveti tuturor oriunde va aflati. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 August, 2020 prieteni și o săptămână frumoasă! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 10 August, 2020 Neața bună ! Să aveți un început bun de săptămână ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 10 August, 2020 ! O saptamana frumoasa ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri