Raul G 2.918 Semnalează Publicat 13 August, 2020 Ajunși azi de dimineață, m-am oprit vreo 3 ore într-o benzinărie pe autostrada undeva pe la Marsilia.Drumul perfect fără trafic și evenimente, vamă între Italia ȘI Franța nu există.Mașina sa spunem ca s-a comportat bine, cu un consum de 12% la 1800 kg și 1100 km autostrada aproape in totalitate. Chiar dacă pe hârtie este cu peste 500 kg mai grea decât Infy suferă "palma" della tiruri mai mult, apoi cei 70 cai ( el puțin de noi aceasta era diferența) se simt mult, dar am mers întins cu 87 km/h pe GPS in viteza 5 la 2000 turații.Votul este pozitiv și când vom ieși în echipa completa va fi tractorul familiei. 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 13 August, 2020 9 minute în urmă, Raul G a scris: Drumul perfect fără trafic și evenimente, vamă între Italia ȘI Franța nu există. Ce-mi place asta ! Despre consum, "fa-te ca nu vezi"! Odata, de doua ori, de trei ori , ... nu se pune la socoteala, sau ? Vacanta placuta ! P.S. Ah, ce dor mie de Marsillia! De riviera, Cote D'Azur ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 13 August, 2020 E bun, foarte bun consumul, Infiniti în aceleași condiții face 14 spre 15 lt/100 km 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 14 August, 2020 Buna dimineata. O zi de vineri usoara si un weekend cu multe distractii va doresc tuturor oriunde va aflati. 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 August, 2020 prieteni și weekend minunat! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 15 August, 2020 Buna dimineata. Un weekend excelent sa aveti 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 August, 2020 siiiiiiiii! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 16 August, 2020 Buna dimineata! O duminica binecuvantata va doresc. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 16 August, 2020 'Neata .... Vacanta placuta ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 16 August, 2020 Salutare rulotisti! Din gradina casei, implicit minicampingul de familie o seară minunată vă dorim! Fam. David. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 17 August, 2020 Buna dimineata. O zi de luni usoara si o saptamana cu multe realizari va doresc. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dani M 134 Semnalează Publicat 17 August, 2020 https://www.jurnaldevrancea.ro/foto-ultima-ora-accident-neobisnuit-pe-drumul-spre-braila-o-rulota-s-a-rasturnat-pe-sosea/ Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 17 August, 2020 în urmă cu 2 ore, Dani M a scris: https://www.jurnaldevrancea.ro/foto-ultima-ora-accident-neobisnuit-pe-drumul-spre-braila-o-rulota-s-a-rasturnat-pe-sosea/ Pacat. , 😞 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 18 August, 2020 O zi de marti frumoasa sa aveti fara evenimente neplacute. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 18 August, 2020 în urmă cu 14 ore, Dani M a scris: https://www.jurnaldevrancea.ro/foto-ultima-ora-accident-neobisnuit-pe-drumul-spre-braila-o-rulota-s-a-rasturnat-pe-sosea/ La cat era de putrezita podeaua, n-a suportat greutatea sasiului. Pacat de investitia initiala si bine ca n-au patit ceva. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 19 August, 2020 Buna dimineata. O zi de miercuri frumoasa sa aveti 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Grigoras 120 Semnalează Publicat 19 August, 2020 Salutare de la Corbu !Trimis de pe al meu SM-A320FL folosind Tapatalk 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 19 August, 2020 @Andrei Grigoras Salut! Și eu vreau sa plec la mare mâine seară. Cum e la Corbu? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Grigoras 120 Semnalează Publicat 19 August, 2020 Sunt mai multe optiuni , ptr toate gusturile .Am intrat pe lângă poligon si acolo era o tanti care cerea 10 ron parcatul, 30 ampatul off cu chitanță , destul de aproape de plaja chiar in spatele unui restaurant .Destul de ok , dar am mers si pe la , , colonia Corbu " super înghesuială, garduri , aplecatori , cartier chinezesc in toată regula , dar mai aproape de plaja , dar sus pe mal .Am mers mai departe pe lângă camping Malul Marii , super plin si la ei si pe lângă si am coborât imediat după ei , alta intrare spre cherhana , apoi in dreapta locuri off , lejere, apa relativ aproape , am ramas mai mult nevoit , cand am intors am rămas în nisip blocat , dar se poate ieși .Una peste alta e liniște, nu e aglomerat si imi place. Spor si vacante placute !Trimis de pe al meu SM-A320FL folosind Tapatalk 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Grigoras 120 Semnalează Publicat 19 August, 2020 Cam aici am ajuns .Trimis de pe al meu SM-A320FL folosind Tapatalk 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 19 August, 2020 Mulțumesc, @Andrei Grigoras ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 20 August, 2020 Buna dimineata! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 20 August, 2020 Buna dimineata . O zi de joi fain sa aveti. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 21 August, 2020 O zi de vineri usoara sa aveti! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 21 August, 2020 Weekend placut ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri