Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2020 21 minute în urmă, NRLaurentiu a scris: Aha, spor! Merg si doua mici! Corect 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2020 Bravi, după o zi de meșterit musai sa se răcească omul 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2020 Bună dimineața! Weekend excelent, vă doresc! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2020 Neața bună ! O sâmbătă frumoasă, tuturor ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2020 oameni buni și weekend minunat in continuare! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2020 prieteni Se anunta vreme frumoasa la Letca asa ca incep ziua cu o cafea inainte de relaxare 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2020 Buna dimineata Va spun de la Bran ! Ieri a fost ploaie si frig azi speram sa fie frumos 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2020 Buna dimineata Va spun de la Bran ! Ieri a fost ploaie si frig azi speram sa fie frumos Anul acesta cred ca voi trece și eu la un Omnistore ori Fiamma F65.Totul este sa înving teama de a avea acoperișul găurit. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2020 32 minute în urmă, Raul G a scris: ori Fiamma F65. Totul este sa înving teama de a avea acoperișul găurit. F65 nu se mai fabrica, modelul nou este F80. Se gasesc suporti dedicati pentru vanuri, acoperis drept sau prindere pe colt. Gaureste fara teama 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2020 Ușor de spus, am cerut niște prețuri la dealeri specializați, cel puțin îmi vor da garanție pentru lucrarea făcută inclus infiltrati. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2020 Salutare, de la Tușnad Gastro Blues Fest! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2020 Bună dimineața! O duminică frumoasă vă doresc! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2020 O duminică frumoasă vă doresc și eu din Letca Nouă! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2020 F65 nu se mai fabrica, modelul nou este F80. Se gasesc suporti dedicati pentru vanuri, acoperis drept sau prindere pe colt. Gaureste fara teama Omnistore 450x250 modelul 6300 ce vine montat cu kit-ul Thule si nu cu adaptor vine 1080€ montat și garanție, iar 450x300 modelul 9200 idem ca și sus 1350€. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2020 29 minute în urmă, Raul G a scris: Omnistore 450x250 modelul 6300 ce vine montat cu kit-ul Thule si nu cu adaptor vine 1080€ montat și garanție, iar 450x300 modelul 9200 idem ca și sus 1350€. Pretul e bun pentru produs, manopera si garantie. Pe mine Fiamma F80s m.a costat 750 euro plus 125 adaptorii pentru Ducato iar dimensiunile sunt 320x240. Manopera mea Asa ca baga mana adanc in buzunar si rezolva problema 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2020 Asta voi face, vânzătorul mi-a spus ca nu va folosi adaptori ci barile de torsiune Thule ce descărca mai bine greutatea pe acoperiș.Acum va întreb pe voi, 300 sau 250? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2020 Bună dimineața! O săptămâna excelentă să aveți! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2020 în urmă cu 15 ore, Raul G a scris: Asta voi face, vânzătorul mi-a spus ca nu va folosi adaptori ci barile de torsiune Thule ce descărca mai bine greutatea pe acoperiș. Acum va întreb pe voi, 300 sau 250? Personal as alege 250. Suprafata este mai mica in cazul vantului si ar crea tensiuni mai mici in prinderi. Plus ca este o deschidere similara cu un cort normal. Si daca vrei si peretii laterari si frontal la un moment dat au un cost si mai ales o greutate mai mica. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2020 Mulțumesc GabrielBună dimineața tuturor, asa arăta priveliștea de dimineață când am ajuns acasă 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2020 oameni buni și să avem o saptămână frumoasă! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2020 Bună dimineața! O zi de marți minunată vă doresc! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2020 Bună dimineața ! Să aveți o zi frumoasă ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2020 O zi de miercuri frumoasă vă doresc! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2020 oameni buni! S-aveți o zi de toamnă frumoasă și spor la treabă! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2020 si o zi buna va doresc ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri