Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 25 Septembrie, 2020 Buna dimineata .La Cernavoda se ridica ceata si va iesi soarele. Va dorec o zi frumoasa. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2020 Bună dimineața! La noi este înnorat, chiar se anunță cod portocaliu de ploi abundente! O zi de sâmbătă și un weekend fără probleme să aveți! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2020 Neața bună ! O sâmbătă relaxantă vă doresc ! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2020 Buna dimineata. La noi la Cernavoda acum soare, vânt, cer paclos, 24grade.Sa aveti parte de o zi buna. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2020 Bună dimineața, la mine venit iarna, azi dimineață +2°C 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2020 în urmă cu 4 ore, Raul G a scris: Bună dimineața, la mine venit iarna, azi dimineață +2°C Salutare Uffff, ... deja? Inseamna ca va fi o iarna luuuunga, sau ? Lemne pt foc ai pregatit? Pare lunga, dar nu va fi vesnica! Iarna e anotimpul preferat ... al majoritatii poetilor. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2020 Weekend placut! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2020 Lemne am cumpărat de luna trecută, centrala merge deja de 3 zile.Aici iarna este lungă circa 7-8 luni fiind câțiva metri altitudine sub 1000 mdnm.Asa arată poi când ninge 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2020 Noapte buna si linistita Linistita pentru ca maine-i ziua cea mare ( mare, pe naiba!). Alegerile locale! Te-ai gandit cu cine votezi? Omul sau "Firma, cu sigla"? Ce (se) poate face, atunci cand ... esti "bine ancorat" in societate, vezi aici: https://www.libertatea.ro/stiri/fostul-prefect-de-constanta-ucis-om-baut-la-volan-3136522 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2020 Bună dimineața ! Să aveți o duminică reușită ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2020 Bună dimineața! O duminică liniștită să aveți! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2020 Bună dimineața, 3°C și soare 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2020 Neata Soare si caldura sa aveti in suflet ! P.S. Mergeti la vot, ... asa mi-o zis bunica! Vezi aici ! https://www.youtube-nocookie.com/embed/2JhOg7cnuYI?feature=oembed AICI, gasesti toti candidatii pentru primarie si consiile locale. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2020 Buna dimineata colegi ! @Mihai-Arad hai sa lasam te rog politica pentru site-urile de profil..., aici nu e loc decat de rulotism ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2020 @Dragos M , cu toata simpatia, ... nici n-am pomenit despre "vreo" culoare politica! La vot (subtil folosit) poti merge si cu alte ocazii... Sau? Aici, discutam NUMAI si NUMAI despre rulotism si dragoastea despre NATURA. Am inteles si-mi este foarte clar. P.S. Adevarat, folosesc alte site-uri pentru a-mi exprima "doleantele" in ceea ce priveste politica. Atat cat ma pricep (?) sau cat pricep. O duminica placuta! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2020 Buna dimineata.La noi un pic mai rece , soare, bate vantul, teiul din fata balconului are mai putine frunze.Gata, vine toamna. Va doresc o Duminica placuta. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eliza Miron 71 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2020 Buna dimineata, la noi in Aroneanu a tras o ploaie serioasa azi-noapte asa ca acum am luat rulota la verificat daca i-a intrat apa pe undeva . Pare in regula, stiu ca nu s-ar vedea imediat oricum dar fiind prima ploaie am stat cu emotii, fiind fara acoperis sau husa. O zi frumoasa va doresc! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2020 Salut. 13 minute în urmă, Eliza Miron a scris: Buna dimineata, la noi in Aroneanu a tras o ploaie serioasa azi-noapte asa ca acum am luat rulota la verificat daca i-a intrat apa pe undeva . Pare in regula, stiu ca nu s-ar vedea imediat oricum dar fiind prima ploaie am stat cu emotii, fiind fara acoperis sau husa. O zi frumoasa va doresc! Multumim pt. urare. In ceeace priveste infiltratiile , ele vor aparea peste cateva zile, verificati in z0na superioara, in dulapuri . O zi buna. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2020 Buna dimineata si o saptamana cum va doriti! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2020 Bună dimineața! Cam răcoare la noi, 4 grade Celsius arată termometru. O zi de luni ușoară și o săptămâna frumoasă vă doresc! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2020 oameni buni și o săptămână frumoasa! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2020 Bună dimineața, o săptămână minunată va dorim și azi Soare și frig 3°C 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2020 Buna dimineata. La Cernavoda acum este soare, mai racoare 17gr. fara vânt.Va doresc o saptamana rodnica si multa sanatate. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2020 Bună dimineața ! Să aveți o zi bună și o săptămână reușită ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2020 Salutare tuturor de pe mapamond.... """Unde-i unul, nu-i putere ..... unde-s doi, puterea creste!"" Bai, ce "meci-uri" au fost aseara ... Ufff, ufff... Toate pronosticurile au fost date peste cap! Dar, toate! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri