Fejer Antal 10.344 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2021 Am încercat așa ceva și eu. Întradevăr mergea sacadat și cu întârzieri mici imaginea. M-am gândit că sunt colegi pe forum care au ceva asemănător și care funcționează corespunzător! La varianta cu router nu m-am gândit. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.961 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2021 7 minute în urmă, Costin Lipan a scris: Camera intentionez sa o conectez la un router 3G in rulota si sa o accesez cu telefonul prin wifi local. Asta poate doar pentru supraveghere! In nici un caz pentru real-time-ul necesar la condus! Ca solutie de ultima instanta, eu as alege varianta cu fir (10 m) cu conectare in portbagajul auto (la cablajul actual al camerei auto de marsarier) si afisare pe ecranul existent in bord. Traseul cablajului l-as face la exterior, de-a lungul sinelor existente, apoi pe sub rulota pana la protap si in cele din urma la o mufa in interiorul portbagajului. Totul fara gauri (camera lipita de tabla sau atasata de sina orizontala de la imbinarea tablei acoperisului de cea posterioara). Insa trebuie sa gasesc o camera cu unghi foarte mare (>170*), de foarte buna calitate (sistemul din masina este analog si pot exista interferente), dar mai toate chinezariile mint in descriere despre unghiul de cuprindere si sunt de toata jena dpdv al senzorului/calitatii semnalului transmis. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costin Lipan 284 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2021 Inca nu am montat panouri solare si ma gandeam ca daca tot dau gaura pentru cablul de la panouri, sa trec pe acolo si cablul pentru camera. Daca va avea intarziere, am sa adopt solutia ta, dar cablul il voi conecta la un telefon sau tableta prin adaptor LAN - μUSB. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2021 Eu anul acesta intenționez sa îmi fac cadou Garmin Camper GPS, dar eu voi pune camera în spatele mașinii, nu știu dacă semnalul ajunge și din spatele rulotei sau ar avea nevoie de un amplificator de semnal în fata rulotei. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2021 în urmă cu 4 ore, Costin Lipan a scris: @Fejer Antal Am configurat pentru cineva, 3 camere de felul asta: Camere wifi, insa omul le-a montat in casa. Au un magnetel pe spate si se pot lipi, au 1-1.5 ore autonomie sau pot fi alimentate pe USB si pot fi accesate direct pe telefon. Nu am sesizat intarzieri notabile, nici dupa ce le-am conectat prin wireless si le-am accesat prin retea, insa dupa cum spune si @NRLaurentiu, prin tabla rulotei slabe sanse sa treaca vreun semnal. Personal, intentionez sa montez o camaruta prin cablu FTP si sa il trec pe langa cablurile de la panourile solare. Eu vad chiar pe acea pagina in fimuletele de prezentare intarzieri de 1-2 secunde si salturi mari de contrast fara motiv. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.344 Semnalează Publicat 7 Ianuarie, 2021 O scurtă vizită ieri după masă la campingul Honigberg că să-l întâmpin pe prietenul @Radu B ! 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2021 Neata tuturor! Inceput de weekend reusit, va zic . 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2021 (modificat) prieteni și s-aveți un weekend cât mai plăcut, având în vedere ce vreme urâtă se anunță în următoarele zile ! Modificat 8 Ianuarie, 2021 de Daniel P 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.344 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2021 Bună dimineața La Sfântu Gheorghe vremea sa îndreptat spre drumul cel bun! Termometrul indică-3grade Celsius și de două ceasuri ninge! Să aveți o zi de vineri frumoasă și weekend plăcut! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2021 Bună dimineața, a ieșit soarele și pe strada mea 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2021 Bună ziua. La Cernavoda plouă de aseară. An fost la Constanța sa fac un CT am plecat pe ploaie și mult vânt și am venit tot pe ploaie și mult vânt. Vă doresc un weekend plăcut și zile frumoase dacă dă Domnul. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Ianuarie, 2021 sa aveti o seara placuta! la Braila inca ploua .weekend linistit sa aveti prieteni 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.344 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2021 Bună dimineața! Cer senin -6grade Celsius și puțin zăpadă în Sfântu Gheorghe! Să aveți o zi de sâmbătă excelentă! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2021 Bună dimineața La Cernavoda 3gr.vreme închisă lapoviță. Vă doresc o zi minunata si multa sanatate iar temerarilor weekend cât mai plăcut. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.808 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2021 (modificat) Salutare E iarna, e frig, dar nu-mi pasa. Caldura, am in casa ... Astept cu nerabdare zapada! Zapada multa! Haideti sa ne bucuram de frumusetea iernii. Ori iarna inseamna numai sacrificarea porcului, tuica-fiarta, vin, sarmale, cozonac si ... salata boeuf? Modificat 9 Ianuarie, 2021 de Mihai-Arad --__-- Icon 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Metoni Cristian 125 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2021 La 05/01/2021 la 15:48, Fejer Antal a scris: Astăzi am o zi greu... pregătim vaccinul pentru anul 2021-2022 Uzina frate !! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Metoni Cristian 125 Semnalează Publicat 9 Ianuarie, 2021 @Fejer Antal La 07/01/2021 la 18:45, Fejer Antal a scris: O scurtă vizită ieri după masă la campingul Honigberg că să-l întâmpin pe prietenul @Radu B ! Puteai sa bati si la usa noastra !! Dar data viitoare in vacanta copiilor nu te mai iert, trb sa certific vaccinul nouprodus de uzina . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2021 Bună dimineața. La Cernavoda a fost un pic de zăpadă cât să apuc sa fac o poză pe urmă a început ploaia si plouă și acum sunt 2gr.Va doresc o zi minunata si multa sanatate. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2021 Bună dimineața, o Duminică Binecuvântată va dorescAici frig- 13°, daa temperatura va rămâne asa și săptămâna aceasta va îngheța lacul și vom putea patina câteva zile. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2021 Buna dimineata La Ploiesti ninge usor deocamdata... , speram sa vedem mai multa zapada daca in Austria nu putem ajunge anul acesta... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.344 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2021 Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe cer senin -7 grade Celsius și puțină zăpadă. Singurul patinoar din oraș este închis din cauza pandemiei și prin zonă nici nu ai unde să mergi. O duminică binecuvântată să aveți! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2021 Si la noi au închis totul ăștia, de aceea sper sa înghețe bine lacul. De când sunt aici de 22 ani, doar de 2 ori nu s-a putut patina pe el. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.808 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2021 'Neata Se pare ca ducem dorul zapezi, din ce vad scris mai sus? 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.808 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2021 acum o oră, Dragos M a scris: ... daca in Austria nu putem ajunge anul acesta... ... se poate ajunge in Austria (din ceea ce stiu), dar cu ce riscuri? Cozi kilometrice la Vama Petea (vazusem recent la stirile ProTv, dar si pe site-ul din SM). In schimb pot sa-ti spun (tuturor iubitorilor de schii) ca pistele de schi sunt deschise in Austria. Politia de frontiera! Recomand aceasta locatie, nu departe de Cluj-Napoca. In curand vom avea multa zapada, asa ca ... rabdare. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2021 Duminica placuta tuturor! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri