Fejer Antal 10.344 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2021 Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe -14 grade Celsius și la noapte a mai nins. Să aveți o zi de vineri ușoară și un weekend excelent! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2021 prieteni și s-aveți un weekend minunat! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.808 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2021 Salutare 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2021 Seara bună prieteni și salutări din Letca Nouă ! Unde iarna nu-i ca vara, vorba lui Petrov 10 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.344 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2021 Salutare @Mihai-Arad și fir întins! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.344 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2021 Bună dimineața! După o seară-noapte grea vă doresc o zi de sâmbătă și un weekend excelentă! PS: Mii de scuze de calitatea pozelor, cred că și aparatul a consumat alcool... 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2021 Foarte frumos baia la ciubăr când afară crapă pietrele de ger. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2021 Bună dimineața. Le doresc celor aflați la pescuit sau în cuibărit să fie sănătoși. Vă doresc la toti cei care stati acasă poftă bună la o cafea si multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2021 Felicitari pentru curaj @Fejer Antal . Unde se afla acest loc? Langa ciubar este piscina? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2021 Weekend placut ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrey 70 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2021 La 11.01.2021 la 21:57, Metoni Cristian a scris: @Adam Adriandepinde in ce zi si mai ales la ce ora ajunge ( dimineata pana la 9 nu e nicio problema, dupa 17 la fel ); Salutare! M-am intors aseara din Poiana. Intr-adevar, intre 17 si 9 nu e nicio problema cu parcatul, te invarti cu tirul. Am stat de marti dimineata pana vineri dupa amiaza. A fost minunat. Pretul e de 24 lei pe zi pt un vehicul (autoturism + rulota= 48 lei). Am parcat in zona pt. autocare, acolo mi s-a recomandat. Undeva, la peste 1000-2000 m, pe langa Casa Viorel, este un izvor amenajat. Spun asta pentru ca am fost la o toaleta publica sa iau apa si mi s-a cerut pretul a doua intrari, adica 4 lei, pentru a lua doar 10 litri de apa. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.344 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2021 Salutare @G.Janos Lângă cuibar chiar este o piscină cu apă caldă! Însă noi am optat la ciubăr care este încălzit de două zile , afară era -18grade Celsius! Locația este la un prieten într-un sat în vecinătate. 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2021 (modificat) La noua casă vom avea și noi ciubăr, trebuie să găsesc pe cineva care face așa ceva. Modificat 16 Ianuarie, 2021 de Fejer Antal 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 16 Ianuarie, 2021 Multumesc ptr. raspuns @Fejer Antal . Locatia arata foarte frumos. Felicitari inca o data pentru curaj...la -18...brrrr. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.344 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2021 O duminică binecuvântată să aveți! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Metoni Cristian 125 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2021 La 16/01/2021 la 19:10, Fejer Antal a scris: Salutare @G.Janos Lângă cuibar chiar este o piscină cu apă caldă! Însă noi am optat la ciubăr care este încălzit de două zile , afară era -18grade Celsius! Locația este la un prieten într-un sat în vecinătate. Viata !! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.344 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2021 Bună dimineața! După câteva zile de odihnă și distracție, de azi iarăși incepem roboteala. O zi de luni ușoară și o săptămână excelentă să aveți! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2021 și o săptămână minunată! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2021 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.344 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2021 Bună dimineața O zi de marți frumoasă să aveți! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.344 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2021 La Sfântu Gheorghe -8 grade Celsius și ninge încetișor! O zi de miercuri frumoasă să aveți! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2021 De azi ne mai slăbește gerul și începe să se mai încălzeasca puțin. Poate mai robotim si noi câte ceva O zi frumoasă tuturor! 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.344 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2021 Bună dimineața! O zi de joi perfectă vă doresc! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriela Mihaescu 24 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2021 Buna dimineata In acest weekend vrem safacem o iesire spre Paltinis. Initial am zis ca ne oprim langa cabana Curmatura Stezii..dar am inteles ca primaria a pus bariera spre poienita si nu mai permit accesul. Imi recomandati ceva in zona pentru campare. Multumesc 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Lazar 6 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2021 @Gabriela Mihaescu Puteti sta in parcare la Arena Platos: 40 lei/noapte camper, 60 lei/noapte masina plus rulota. Doar parcare, fara utilitati. Desigur, se pot folosi toaletele resortului de schi. In weekend parcarea se umple, daca e sa ajungeti sambata dupa ora 10 nu mai puteti intra... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri