Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2021 La Sfântu Gheorghe cam frig -11 grade! O zi de vineri ușoară să aveți și un inceput de weekend excelent! 9 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2021 Bună dimineața dragi rulotisti! 9 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2021 Buna dimineata! Un weekend insorit sa veti! 8 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2021 vă transmit din Letca Nouă și un weekend minunat! Eu l-am inceput aseară, am "citit" până pe la 2 noaptea si diseară o luăm de la capăt... 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2021 Weekend placut tuturor si drumuri bune! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2021 Bună dimineața. La Cernavoda 4gr.senin. Vă doresc o zi minunata si multa sanatate. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2021 Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe e mai plăcut astăzi, numai -4 grade Celsius. Profit de ziua liberă și mă apuc de meșterit in atelierul meu! O zi de sâmbătă excelentă să aveți! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 23 Ianuarie, 2021 Va salut de la Subcetate. 10 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2021 Bună dimineața. La Cernavoda 9gr plouă. Vă doresc o zi minunata si multa sanatate tuturor colegilor. 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2021 LA MULTI ANI ROMANIA, LA MULTI ANI RULOTISTI PASIONATI DE ACEST SPORT NOBIL, RULOTISMUL! 8 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2021 Bună dimineața! O duminică binecuvântată vă doresc! La Multi Ani România! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2021 Salutare @G.Janos Felicitări pentru ieșire, și pentru captura frumoasă! PS: Salutări la toate lumea! Sper sa ne revedem cât mai curând! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2021 (modificat) Buna dimineata @G.Janos Felicitari! Eu, , am uitat cum arata pestele-n carlig (captura). Daca la pescuit n-am noroc, ... incerc, sa iau in "catare" mistreti, iepuri sau fazani. Modificat 24 Ianuarie, 2021 de Mihai-Arad __--__ icon 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2021 La multi ani Romania! ... cateva randuri d'ale lu' Alexandru Vlahuță Carmacii Vai, nenorocită ţară, rele zile-ai mai ajuns! A lor gheare-nfipte-n pieptu-ţi fără milă l-au străpuns. Şi-n bucăţi împart, infamii, carnea ta, avutul tău! Tot ce s-a găsit pe lume, mai stricat, mai crud, mai rău, Ăşti nemernici fără suflet, fără nici un căpătâi, Ţin a tale zile-n mână, ş-a ta cinste sub călcâi. Şi călări pe tine, ţară, se cred zei aceste bestii, Cum se cred ades copiii împăraţi călări pe trestii. Ei sunt mari şi tari, şi nu au nici ruşine, nici sfială Că-ntr-o zi, poate, urmaşii le vor cere socoteală De-a lor fapte. Ce le pasă? Lopătari, la cârma ţării Sunt stăpâni pe vas, pe vânturi, şi pe valurile mării! Şi când cugeţi c-aceşti trântori, astă haită de samsari. Prin tertipuri şi prin intrigi au ajuns puternici, mari, Şi când vezi pe-a vieţii scară unde-au fost şi unde sunt, Când îi vezi cu ce mândrie, cu ce ochi semeţi şi crunt Privesc azi din înălţime spre norodul tăvălit În mizeriile-n care Ei, călăii, l-au trântit. Când te uiţi cum se răsfaţă, cum îşi fac de cap mişeii, Vai, începi să crezi că-n ceruri adormit-au de mult zeii! Ş-apoi, după ce-au dat palme, şi-au scuipat în faţa ţării, După ce-a-mbrâncit poporul în prăpastia pierzării, După ce n-a rămas lucru nebatjocorit de ei, Au curajul aceşti oameni de nimic, aceşti mişei Au curaju-n faţa lumii ca să strige-n gura mare: Ne vrea ţara! Îi vrea ţara? Auziţi neruşinare! Vai, de-ar fi pe voia ţării, ştiţi voi unde v-aţi trezi! Într-o ocnă, da! Acolo oasele v-ar putrezi! Cum să mai vedem în ţară cinste, muncă, propăşire, Când spoiala azi e totul, când vezi că prin linguşire. Şi făţărnicii, netoţii, au ajuns aşa departe! Cum să-ţi mai trudeşti viaţa ca să-nveţi puţină carte. Când te uiţi că-n astă ţară, dată pradă celor răi. Înţelepţii sunt victime, ticăloşii sunt călăi! Alexandru Vlahuță, Târgoviște, 1881, iunie 9 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2021 Seara buna si o noua saptamana minunata , sa avem cu toti. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 25 Ianuarie, 2021 Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe +4grade Celsius și se anunță ploaie. O zi de luni ușoară să aveți și o săptămână cu multe realizări! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 25 Ianuarie, 2021 Bună dimineața.La Cernavoda 12gr plouă și bate vântul f.tare. Vă doresc o zi minunata si multa sanatate.. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Ianuarie, 2021 oameni buni și o săptămână minunată ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 25 Ianuarie, 2021 prieteni La Letca Noua incepem saptamana cu 5 grade si ploaie . O saptamana frumoasa sa aveti 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriela Mihaescu 24 Semnalează Publicat 25 Ianuarie, 2021 @Dan Lazar Multumesc. pana la urma am mers la Obirsia Lotrului.. 11 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2021 La Sfântu Gheorghe -5 grade Celsius! O zi de marți frumoasă vă doresc! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2021 oameni buni si o zi cât se poate de frumoasă! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2021 Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe un nou strat de zăpadă acoperit orașul! O zi de miercuri frumoasă vă doresc! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2021 Bună dimineața. La Cernavoda -1gr.In sfarsit a nins un pic si la noi 4-5cm.Va doresc o zi de Miercuri frumoasa si multa sanatate. 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2021 Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe -6 grade Celsius și bate vântul! O zi de joi fain vă doresc tuturor! PS: O imagine pe unde mai lucrăm... 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri