Raul G 2.918 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2021 Bună dimineața, azi zi dedicată motoarelor, în munți aici este raliul laculilor 2021. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2021 Seara bună prieteni si o duminică frumoasă în continuare! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2021 (modificat) în urmă cu 11 ore, Fejer Antal a scris: Puțin cam târziu, însă am reușit să pregătim rezervele pentru următoarele luni... Arată super @Fejer Antal ! Pune lacătul pe ușă, pune-o pe Maya să-i pazească și ascunde băutura spre sfârșitul lunii că e posibil să te vizitez. Oli își ia o săptămână de concediu si ieșim cu rulota vreo 5 zile. Unde? Încă nu ne-am hotărât Modificat 28 Februarie, 2021 de Daniel P 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costin Lipan 284 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2021 în urmă cu 12 ore, Fejer Antal a scris: După muncă a urmat distracția... Gata!!!! NU MAI INTRU PE "DISCUTII ONLINE"!!! ... ba poze cu zapada cat casa (la Braila n-a mai nins de 3 ani), ba baiatu' asta din Italia cu relatari din varf de munte, acu', asta imi mai trebuia: s-a dezghetat flacara la Sf. Gheorghe!!! ... si a si raschetat din halca, asa, sfaraind!!! GATA!! de acum Intram usurel, pe discutiile tehnice.... Ce mi-o fi trebuit ... "discutii online"?!? 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costin Lipan 284 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2021 Bineinteles, pentru astea va admir si va respect! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 1 Martie, 2021 Bună dimineața! Prima zi de primăvară la Sfântu Gheorghe a adus ploaie și +1 grad Celsius! O zi de luni ușoară și o săptămână cu spor să aveți! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 1 Martie, 2021 Salut @Daniel P Nu vă mai gândiți unde ieșiți cu rulota! Poarta noastră pentru voi este mereu deschisă, sunteți bine veniți!!! Vă așteptăm! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Martie, 2021 oameni buni, un inceput de săptămână cu spor și o primavară frumoasă vă doresc tuturor! Sa vină vremea bună și să mai invârtim și noi roțile atelajelor 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Martie, 2021 în urmă cu 3 ore, Fejer Antal a scris: Salut @Daniel P Nu vă mai gândiți unde ieșiți cu rulota! Poarta noastră pentru voi este mereu deschisă, sunteți bine veniți!!! Vă așteptăm! Stiu @Fejer Antal si multumesc de invitatie! Ne-am simțit excelent la voi, dar știi că aș prefera să iesim pe undeva impreună cu rulotele, poate unde am fost si asta-vara sau in altă locație. Dar mai e până atunci și mai vorbim. Oricum, o să postez si pe forum cand și incotro voi pleca 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 1 Martie, 2021 (modificat) Buna dimineata. La noi din păcate primavara a început cu ploaie +4gr. Doresc să transmit un LA MULTI ANI tuturor Doamnelror rulotiste, o primavara frumosa cu sanatate si cu cat mai multe plimbari ! i Modificat 1 Martie, 2021 de Fejer Antal 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 2 Martie, 2021 Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe cer senin și -4 grade Celsius! O zi de marți cu multe reușite să aveți! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 2 Martie, 2021 Neața buna! Prezent la RAR pentru CIV. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 2 Martie, 2021 58 minute în urmă, Ursu Florin a scris: Neața buna! Prezent la RAR pentru CIV. Mult succes! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Martie, 2021 oameni buni ! La Letca Nouă sunt acum +4°C. Savurez și mă apuc de treabă. O zi frumoasă tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 3 Martie, 2021 Bună dimineața! -4 grade Celsius la Sfântu Gheorghe și cer senin! Să aveți o zi de miercuri cu mult ☀️! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Martie, 2021 oameni buni ! La Letca Nouă se anunță o zi frumoasă, cu soare și +12 °C S-aveți o zi minunată ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 3 Martie, 2021 Bună dimineața, s-a întors iarna pe uliță 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 4 Martie, 2021 Bună dimineața! O zi de joi cu mult să aveți! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Martie, 2021 prieteni ! O zi frumoasă și spor la treabă ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 4 Martie, 2021 Va salut! Am renunțat la pescuit pentru ca sâmbătă se anunța ninsoare, am ales sa ieșim aproape de casa. 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 5 Martie, 2021 Bună dimineața! O zi de vineri ușoară și un weekend reușit vă doresc tuturor ori unde v-ați afla! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Martie, 2021 Neața oameni buni și un weekend minunat! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 5 Martie, 2021 Sa aveti un weekend minunat! Maine plecam iarasi la mare desi vremea nu tine cu noi dar mergem la Constanta sa vizionam o rulota, sper sa avem noroc🙈. Cautam, cautam si nu renuntam🤗. O seara minunata! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 6 Martie, 2021 Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe a venit din nou iarnă. De la ora șase dimineața ninge! O zi de sâmbătă și un weekend reușit să aveți! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 6 Martie, 2021 Bună dimineața, Antal și la noi ninge de azi dimineață, dar nu se depune 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri