Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 7 Martie, 2021 Bună dimineața! Profităm de zăpadă și mergem la Sinaia pe pârtiile de schi! O duminică excelentă să aveți! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 7 Martie, 2021 "Ma intorc la tine, iar si iar, mare albastra Cum se intoarce valul tau vesnic la mal" Azi am tras o fuga la Constanta sa vedem o rulota si nu am rabdat sa nu mergem sa vedem si marea, sa ne bucuram de priveliste.🤗 Vremea a fost deosebita! Sa aveti un weekend minunat, atat cat a mai ramas din el! 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 7 Martie, 2021 Bună seara stimați colegi! Astăzi sa dovedit din nou că pârtiile din Sinaia sunt cele mai frumoase din țară. Am prins o vreme foarte frumos fără nici un nor, iar peisajul de la 2000 m. era ceva frumos care nu se poate descrie! Singura dezavantaj coziile la telescaun, stăteam la coadă 40-50 minute! 10 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 8 Martie, 2021 Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe -9 grade Celsius! O zi de luni ușoară și o săptămână excelentă vă doresc tuturor! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 8 Martie, 2021 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 8 Martie, 2021 Bună dimineața și o săptămână făină dorim tuturor ❗ De asemenea, doamnelor și domnișoarelor din viețile noastre un 8 Martie așa cum și-l doresc. La mulți ani ❗💐 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 8 Martie, 2021 Buna si la multi ani ani tuturor doamnelor din grupul forum rulote si doamnelor din viata membrilor grupului! Fiind o zi speciala am tras o fuga pana la Giurgiu, sa ne delectam cum un peste. "Am sarbatorit", de fapt e mult spus sarbatorit, ziua femeii, pe malul Dunarii. Spor si o saptamana usoara! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 8 Martie, 2021 Cerem scuse pentru întârziere, LA MULȚI ANI tuturor Doamnelor și Domnișoarelor 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 9 Martie, 2021 O zi frumoasă să aveți cu mult! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 9 Martie, 2021 Bună dimineața. Îmi cer scuze ca nu am putut trimite la timp felicitare către doamne Si sa nu uit iar, azi este Sf.40 de mucenici .Ziua bărbaților. anunță o zi frumoasa numai bună de o plimbare Vă doresc o zi frumoasa si multa sanatate. 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Martie, 2021 sa aveti o zi insorita ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Martie, 2021 (modificat) oameni buni, o zi frumoasă si spor la cele 44 de pahare ! Termin cu și mă apuc de ele... Modificat 9 Martie, 2021 de Daniel P 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 9 Martie, 2021 2 minute în urmă, Daniel P a scris: Termin cu și mă apuc de ele... Om gospodar, nu gluma.. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Martie, 2021 ! Cu scuzele de rigoare daca sunt off , am initiat un topic nou referitor la amortizoarele de la rulota mea dar eu nu l-am vut pe site ca apare nu am vazut nimic legat de l , am gresit eu ceva ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 10 Martie, 2021 Bună dimineața! O zi de miercuri fain să aveți! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Martie, 2021 oameni buni! Vreme extrem de urâtă azi la Letca Nouă. Plouă, bate vântul tare și + 2°C la ora asta. 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 10 Martie, 2021 sa aveti o zi placuta ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 10 Martie, 2021 14 minute în urmă, Daniel P a scris: oameni buni! Vreme extrem de urâtă azi la Letca Nouă. Plouă, bate vântul tare și + 2°C la ora asta. Ce să mai zic eu! La noi a plouat in zori iar acuma ninge abundent și bate vântul tare, iar termometrul arată -3 grade Celsius! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Martie, 2021 în urmă cu 12 ore, Sorin Leitoiu a scris: ! Cu scuzele de rigoare daca sunt off , am initiat un topic nou referitor la amortizoarele de la rulota mea dar eu nu l-am vut pe site ca apare nu am vazut nimic legat de l , am gresit eu ceva ? Salut Sorine ! Mai jos există topicul tău, dacă nu-l mai găseai Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 10 Martie, 2021 în urmă cu 2 ore, Daniel P a scris: Salut Sorine ! Mai jos există topicul tău, dacă nu-l mai găseai Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 11 Martie, 2021 Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe un strat nou de zăpadă a acoperit orașul! O zi de Joi liniștită vă doresc tuturor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 11 Martie, 2021 .Bună dimineața. A nins si la Branesti. Bucuria Albei acum a văzut prima dată zăpadă. Vă doresc o zi minunata si multa sanatate. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 11 Martie, 2021 Buna seara .Am revenit la Cernavoda, dupa ce treci Dunarea alta lume, numai era de loc zapada soare 5 gr. si un pic de vant.M-am bucurat pt. cateluse a fost prina ei zapada, chiar a gustato.Va doresc o seara inunata. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 11 Martie, 2021 sa aveti o seara linistita ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 12 Martie, 2021 Bună dimineața! În sfârșit e ultima zi de lucru în săptămâna aceasta! O zi de vineri ușoară să aveți! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri