Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 21 Mai, 2021 Weekend frumos si drumuri bune ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 22 Mai, 2021 Bună dimineața! În sfârșit nu plouă! După o săptămână de ploaie azi avem noroc de soare! O zi de sâmbătă excelentă și un weekend relaxant vă doresc tuturor ori unde v-ați afla! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 22 Mai, 2021 Buna dimineata ... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 22 Mai, 2021 Cred ca am exagerat o țâră cu jarul 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 22 Mai, 2021 acum o oră, Raul G a scris: Cred ca am exagerat o țâră cu jarul Da, puțin mai mult! Poftă bună! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 22 Mai, 2021 Da, puțin mai mult! Poftă bună!Mulțam fain 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 23 Mai, 2021 Bună dimineața! O duminică binecuvântată să aveți și mult soare! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 24 Mai, 2021 O săptămână excelentă să aveți! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 25 Mai, 2021 Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe cer senin și vreme frumoasă se anunță pentru ziua de azi! De mâine însă se întorc ploile! O zi de marți frumoasă să aveți! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Mai, 2021 oameni buni! O zi excelentă tuturor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 25 Mai, 2021 Buna seara. Sanatate si drumuri bune ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 26 Mai, 2021 prieteni. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 26 Mai, 2021 Bună dimineața! O zi de miercuri fain să aveți! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Mai, 2021 prieteni rulotisti ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 27 Mai, 2021 Bună dimineața stimați colegi! O zi de joi liniștită să aveți! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Mai, 2021 oameni buni și o zi minunată! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 27 Mai, 2021 o zi cu soare sa aveti , daca se poate ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 28 Mai, 2021 La Sf Gheorghe plouă de ieri după masă! O zi de vineri ușoară vă doresc și un inceput de weekend cât mai ok! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Mai, 2021 oameni buni! Și la Letca Nouă a plouat azi-noapte si se mai anunță ceva precipitații zilele următoare. Să aveți un weekend minunat! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 28 Mai, 2021 https://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19/2472-lista-state-cu-risc-epidemiologic-ridicat-27-05-2021/fileAm fost trecuți în zona verde, deci vara aceasta ne întoarcem în țară după 6 ani. Acum in câteva zile ne vom organiza treburile aici, mijlocul de transport și traseul de urmărit. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 28 Mai, 2021 acum o oră, Raul G a scris: https://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19/2472-lista-state-cu-risc-epidemiologic-ridicat-27-05-2021/file Am fost trecuți în zona verde, deci vara aceasta ne întoarcem în țară după 6 ani. Acum in câteva zile ne vom organiza treburile aici, mijlocul de transport și traseul de urmărit. Salutare @Raul G mă bucur că puteți planifica întoarcerea în țară după atâta timp! Să nu uiți să introduci și adresa mea în traseul urmărit! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 28 Mai, 2021 Salutare [mention=3832]Raul G[/mention] mă bucur că puteți planifica întoarcerea în țară după atâta timp! Să nu uiți să introduci și adresa mea în traseul urmărit!Fără doar și poate, împreună cu Letca sunt doua tape sigure. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 28 Mai, 2021 5 minute în urmă, Raul G a scris: 16 minute în urmă, Fejer Antal a scris: Salutare [mention=3832]Raul G[/mention] mă bucur că puteți planifica întoarcerea în țară după atâta timp! Să nu uiți să introduci și adresa mea în traseul urmărit! Fără doar și poate, împreună cu Letca sunt doua tape sigure. Yes!!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Mai, 2021 11 minute în urmă, Raul G a scris: 23 minute în urmă, Fejer Antal a scris: Salutare [mention=3832]Raul G[/mention] mă bucur că puteți planifica întoarcerea în țară după atâta timp! Să nu uiți să introduci și adresa mea în traseul urmărit! Fără doar și poate, împreună cu Letca sunt doua tape sigure. Cu mare drag @Raul G Numai sa-mi zici din timp cam care ar fi perioada, să nu fim plecați in concediu prin tară. Sotia zice că după 1 iulie si-ar lua 2 saptamani de concediu. Dar dacă veniți in acel interval de timp va asteptam si plecam apoi cu 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Mai, 2021 Vezi cum vă organizați și ținem legătura 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri