Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2021 19 minute în urmă, NRLaurentiu a scris: Irish coffee adevarata, cu Jameson... Stiu, e scotian... Este marca consacrata irlandeza (triplu distilat) nu scotian 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2021 21 minute în urmă, Cosmin B a scris: N-ai gresit cu Jameson-ul, e irlandez. 16 minute în urmă, Alin Opran a scris: Este marca consacrata irlandeza (triplu distilat) nu scotian Touche! Si-a facut efectul ! De regula pun Johnny Walker... Care e scotian! Am schimbat de curand marca si intr-adevar a devenit 100 % Irish Coffee!!! PS: @Adrian Mihai, drum bun si asteptam vesti bune! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adrian Mihai 96 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2021 Am ajuns acasa fara alte incidente . Spor si bafta tuturor ! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2021 Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe plouă plouă și plouă de ieri după masă fără oprire! O zi de miercuri ușoară să aveți! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2021 oameni buni! La noi s-au oprit ploile deocamdată și am văzut că vreo saptămână de-acum incolo ne-ar lăsa in pace. Destul de frig totuși pentru luna iunie S-aveți o zi frumoasă și spor la treabă! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2021 Chair dacă mă simt ca într-o zi de luni azi e miercuri ! Gânduri bune de la Timisoara 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2021 Drumuri bune rulotisti! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2021 Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe în continuare plouă și este frig 6grade Celsius! O zi de joi fain vă doresc tuturor ori unde v-ați afla! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2021 oameni buni! La noi este și va fi înnorat toată ziua, dar călduț la ora asta, cu 14°C. Zi tocmai bună de roboteală. O zi cu spor tuturor! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2021 Bună dimineața! In sfârșit nu plouă și șanse minime de ploi pentru astăzi în Sfântu Gheorghe! O zi de vineri ușoară și un inceput de weekend plăcut să aveți! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2021 oameni buni și un weekend minunat, cu vreme frumoasă vă doresc de pe-acum! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2021 Buna dimineata, Sa fie weekend! Maine plecam la mare dar pana atunci sa ne bucuram de soare🤗 Weekend fain! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2021 Bună dimineața! Deocamdată cer senin la Sfântu Gheorghe însă prognoza arată sanse 84% de ploaie! Vă tuturor un weekend relaxant! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2021 oameni buni și weekend placut in continuare 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 902 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2021 La 29.05.2021 la 9:10, Daniel P a scris: Salutare. Piscina e montata pe beton? Ce fel de suport ai facut? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2021 în urmă cu 1 oră, Gabriel I a scris: Da...Am turnat la nivel o placă de beton de 15 cm, pe care am lipit polistiren extrudat de 30 si peste extrudat am intins o folie groasă de polietilenă pe care o scbimb in fiecare primavară. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 902 Semnalează Publicat 5 Iunie, 2021 Mulțumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2021 Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe iarăși plouă Însă ieri am reușit să profităm de soare și până seara am robotit in curte! O duminică frumoasă și binecuvântată să aveți! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2021 Duminica placuta si drumuri bune, va zic. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2021 și o duminică frumoasă prieteni ! Azi mai pe relaxare, mai pe , ca de mâine intru iar în forță pentru un alt proiect la Letca Nouă. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.538 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2021 Azi când m-am întors de la mare, pe autostrada Constanța București, m-a depășit o mașina a poliției rutiere și m-a invitat in prima parcare, unde se controla un singur lucru: dacă cei cu rulota au permis corespunzător. Nu mi-a cerut taloane, buletin, asigurări, ceea ce m-a mirat, doar permisul, sa vada categoria. S-a și laudat polițistul, ca intr-o săptămâna a întocmit, numai el, șase dosare penale. Cerea BE sau B96, ceea ce nu cred ca e ok. Nu comentez aici iar, știu ca polemica e veche, cine cu ce permis conduce. Dar, aviz amatorilor, care nu se încadrează cu MMA-urile ansamblului cu permisul. 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2021 în urmă cu 2 ore, Cristian A a scris: Nu mi-a cerut taloane, buletin, asigurări, ceea ce m-a mirat, doar permisul, sa vada categoria. O fi vreo noua prevedere in legislatie... Toti cei cu remorca/rulota sa nu mai fie cu categoria B! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 6 Iunie, 2021 Salutare, duminica plăcută sa aveți. Vreme frumoasa subclasă la Brasov dar îl părăsim in 4 zile pentru 3 săptămâni de Grecia. Am început încet, încet pregătirile. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2021 Bună dimineața! O săptămână frumoasă și o zi de luni ușoară să aveți! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Iunie, 2021 oameni buni și o saptamână cu spor și vreme frumoasă vă doresc! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri