Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2021 și o duminică frumoasă! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2021 Bună dimineața, o Duminică plăcută oriunde v-ați afla, după 2100 km într-o săptămână turul nostru s-a sfârșit.Am văzut locuri nemaipomenit de frumoase, mâncat bunătăți alese, dar cel mai important am cunoscut persoane MINUNATE ce ne-au primit cu bratele deschise.MULȚUMIM DIN SUFLET TUTUROR 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2021 Bună dimineața! Incepem o nouă săptămână, și vă doresc să fie una frumoasă cu multe realizări! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2021 Bună dimineața, un început de săptămână minunat sa aveți 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2021 Salutari tuturor prieteni rulotisti si o saptamână excelentă! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2021 La 09.07.2021 la 20:20, Liviu Tataru a scris: Seara buna! Ne facem de lucru si in seara asta... Si am avut parte si de o surpriza astazi... Ni s-a alaturat colegul @Alin Opran! Concediu placut in continuare! Cum ati rezistat cu muzica de la Tee Pee? Se auzea foarte tare si la noi pe plaja, spre Midia, dar la voi acolo sus cred ca se auzea si mai tare. Cred ca nu mai sunt eu obisnuita cu acest gen de muzica buntzi, buntzi dar totodata nu mi se pare sanatoasa la volumul acela, nici ptr vietuitoarele din zona rezervata. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2021 Bună ziua! Ceva interesant sau nu? pe unde lucrăm pe coclauri! 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2021 O zi de marți excelentă să aveți! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2021 Buna dimineata! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2021 Bună dimineața! O zi de miercuri fain să aveți! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2021 oameni buni și o zi excelentă! 5 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2021 Concediu placut @Daniel P ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2021 oameni buni și o zi excelentă! Concediu plăcut va dorim 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2021 Concediu plăcut @Daniel P Pe unde sunteți acum? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2021 Priveliștea din biroul meu! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2021 39 minute în urmă, Fejer Antal a scris: Priveliștea din biroul meu! As face schimb oricand! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2021 Mulțumim @G.Janos , @Raul G si @Fejer Antal ! La Plaiul Foii suntem Antal, la niste vechi prieteni. Mai ai 2 zile la dispoziție, să ascunzi băutura 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2021 Drumuri bune ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 14 Iulie, 2021 37 minute în urmă, Daniel P a scris: Mulțumim @G.Janos , @Raul G si @Fejer Antal ! La Plaiul Foii suntem Antal, la niste vechi prieteni. Mai ai 2 zile la dispoziție, să ascunzi băutura Pregătește ficatul! Băutură, mâncare totul la dispoziție! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2021 Bună ziua! O zi frumoasă să aveți! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2021 @Fejer Antal, tot de la "birou"? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2021 Da! Biroul meu plină cu urme de 🐻 Și căldură extrem! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2021 Ziua bună prieteni ! 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2021 Da! Biroul meu plină cu urme de Și căldură extrem!Cum cu urme de urs? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 15 Iulie, 2021 Ziua bună prieteni ! Wow, se întrevăd lupte grele Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri