Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 23 August, 2021 Bună seara! Și iată ce coincidență exact acum doi ani pe 23 August am plecat în concediu spre Nyírbátor! Un popas in parcarea de pe autostradă! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 August, 2021 prieteni ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 24 August, 2021 Salutari de pe Riviera Albaneza. Durres, campati pe plaja 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 24 August, 2021 Salutari de pe Riviera Albaneza. Durres, campati pe plaja Concediu plăcut 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 24 August, 2021 Bună ziua Noi am ajuns cu bine in campingul , , Sárkány" 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Pataki Zoltan Daniel 25 Semnalează Publicat 24 August, 2021 Frumos, liniste, numai bun de concediu La buzunar cum e ? Concediu placut sa aveti 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 24 August, 2021 Foarte frumos @Fejer Antal ! Concediu placut in continuare. Este o balta de pescuit langa, ai luat scule ptr un peste unguresc? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 24 August, 2021 21 minute în urmă, G.Janos a scris: Foarte frumos @Fejer Antal ! Concediu placut in continuare. Este o balta de pescuit langa, ai luat scule ptr un peste unguresc? Mulțumim @G.Janos Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 24 August, 2021 în urmă cu 5 ore, Pataki Zoltan Daniel a scris: Frumos, liniste, numai bun de concediu La buzunar cum e ? Concediu placut sa aveti Mulțumim @Pataki Zoltan Daniel Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 25 August, 2021 Bună dimineața! O zi de Miercuri frumoasă vă doresc! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 August, 2021 oameni buni și o zi excelentă vă doresc! și ne apucăm de treabă! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Pataki Zoltan Daniel 25 Semnalează Publicat 25 August, 2021 Zi faina la toata lumea, mai putin si iara ii weekend 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 August, 2021 și o zi frumoasă! M-am gândit să vă arăt si vouă ardeiul meu iute de pe prispa bucatăriei de la Letca Nouă ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 25 August, 2021 Foarte greu am vazut ardeiul iute @Daniel P . S-a oprit privirea la halba de bere . 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 August, 2021 în urmă cu 5 ore, Daniel P a scris: și o zi frumoasă! M-am gândit să vă arăt si vouă ardeiul meu iute de pe prispa bucatăriei de la Letca Nouă ! Deci mi-am atins scopul, că defapt vream sa nu beau singur acea halbă de bere 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Pataki Zoltan Daniel 25 Semnalează Publicat 25 August, 2021 Pacat de distanta ca veneam eu sa te ajut la problema asta 😁 Nu am mai baut o bere din weekend 😅 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 26 August, 2021 Bună dimineața! Deocamdată avem parte de vreme frumoasă la Nyírbátor, însă de mâine se răcește și va ploua cel puțin așa arată prognoza meteo! O zi de joi frumoasă să aveți cu mult ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 August, 2021 oameni buni! Se simte cum se apropie toamna, ca s-a răcit vremea și la noi. Nopțile cu 15-16 grade spre dimineață, iar ziua temperaturile nu vor mai depăși 30 °C. S-aveți o zi minunată! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Pataki Zoltan Daniel 25 Semnalează Publicat 26 August, 2021 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 27 August, 2021 ' Neata buna tuturor 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 27 August, 2021 Bună dimineața! O zi de vineri ușoară să aveți și un weekend excelent cu mult ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 August, 2021 prieteni și un weekend minunat! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Pataki Zoltan Daniel 25 Semnalează Publicat 27 August, 2021 si weekend fain la toata lumea 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 27 August, 2021 Weekend frumos va zic si drumuri bune, ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 28 August, 2021 Bună dimineața! O zi se sâmbătă superbă să aveți! PS: , , forumrulote" prezent și în campingul Sárkány din Nyírbátor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri