Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2021 @G.JanosDistracție plăcută și fir întins! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2021 si o zi de luni usoara ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2021 Bună dimineața! După două săptămâni de odihnă, începem roboteala O zi de luni ușoară și o săptămână cu multe realizări să aveți! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2021 Bună dimineata ... după un week end luuung prin Franța ma pregătesc de Stat to Spania. Etape / distante scurte... Cică e de văzut Catalunya și coasta mediterana... Exact ceea ce mi-am propus. Vacanta începe oficial! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2021 în urmă cu 2 ore, Fejer Antal a scris: [...] începem roboteala La "birou" impreuna cu stampila? Serviciu usor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2021 acum o oră, NRLaurentiu a scris: La "birou" impreuna cu stampila? Serviciu usor! Dacă ar fi numai așa... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2021 și o saptămână frumoasă! Drumuri bune și concediu placut @Mihai-Arad ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2021 în urmă cu 15 ore, Mihai-Arad a scris: ... Cică e de văzut Catalunya și coasta mediterana. Este de văzut, chiar o recomand tuturor! ... Maine, start to Peniscola! Woauuuu... Am mai fost, dar iubesc acest city. 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2021 Bună dimineața! O zi de marți excelentă să aveți! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2021 Am revenit la Letca Nouă, după o absență de câteva zile prilejuită de cununia civilă și religioasă a fiicei mele 10 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2021 @Daniel P La mulți ani, casa de piatra...! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2021 Mulțumim frumos @Mihai-Arad ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2021 Am revenit la Letca Nouă, după o absență de câteva zile prilejuită de cununia civilă și religioasă a fiicei mele LA MULȚI ANI și CASĂ DE PIATRĂ 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 902 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2021 Bravo ! Casa de piatra tinerilor si tururor multe bucurii!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2021 Buna ziua.Felicitari Daniel P.Sa va trăiască sa va bucurați de ei.Casa de piata sănătate și fericire.le doresc tinerilor căsătoriți. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2021 Bine ai revenit!!! @Daniel P La mulți ani și casă de piatră, multe fericire tinerilor căsătoriți! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2021 Mulțumesc frumos prieteni! O seară frumoasă vă doresc! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2021 Casa de piatra tinerilor casatoriti!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 7 Septembrie, 2021 acum o oră, Daniel P a scris: Peniscola! Woauuuu... Am mai fost, dar iubesc acest city. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2021 O zi de miercuri frumoasă să aveți! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2021 și La Mulți Ani tuturor celor ce poartă numele Sf. Fecioare Maria! S-avem o zi frumoasă ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2021 La multi ani tuturor. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
G.Janos 498 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2021 Casa de piatra pentru tinerii casatoriti@Daniel P !!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2021 Salutari tuturor din Benicarlo Parcare off + plaja (dus, apa, WC...) 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 670 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2021 Casă de piatră, sănătate, fericire si noroc tinerilor căsătoriți . La mulți ani, sănătate și pentru părinți tinerilor ... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri