Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2021 oameni buni! Frig azi la Letca Nouă... 10 grade și bate vântul, iar de mâine vin ploile Voi s-aveti o zi frumoasă! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2021 prieteni rulotistii! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 7 Octombrie, 2021 Salutare ! Din ce in ce am intrat mai rar pe forum..., e greu cu timpul..., dar promit daca vine frigul sa incep sa intru mai des.... 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2021 Bună dimineața! O zi de vineri ușoară să aveți și un început de weekend relaxant!! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2021 tuturor rulotistilor și weekend plăcut ! 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2021 Bună dimineața!La Sfântu Gheorghe vreme mohorâtă și din păcate așa se anunță pentru următoarele zile. O zi de sâmbătă liniștită să aveți! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2021 oameni buni! Vreme urâtă și la noi... A plouat mărunt și a bătut vântul toată noaptea 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2021 Bună dimineața, va doresc un sfârșit de săptămână minunat.Știți de unde as putea achiziționa un ceaun simplu și/sau emailat cu sau fără sobă? Am găsit ceva pe eMAG și pe ceaunedefomta, dar la niște prețuri incredibil de mari. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bilti 205 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2021 Mai putin si intra peste noi in casa. https://www.tion.ro/eveniment/video-hot-cu-frica-de-dumnezeu-filmat-la-timisoara-si-a-facut-cruce-inainte-de-a-patrunde-intr-o-rulota-1501049/ Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2021 Mai putin si intra peste noi in casa. https://www.tion.ro/eveniment/video-hot-cu-frica-de-dumnezeu-filmat-la-timisoara-si-a-facut-cruce-inainte-de-a-patrunde-intr-o-rulota-1501049/Ne pare pentru cele întâmplate, sper ca nu a făcut multe daune și ca sunteți bine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bilti 205 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2021 e vina mea ca nu am folosit diacritice si nu s-a inteles bine dar nu e la mine, eu stau in partea cealalta de oras si am si caine. in articol scrie ca proprietarii sunt ok. o sa fie tot mai rau avand in vedere vremurile in care traim. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 9 Octombrie, 2021 e vina mea ca nu am folosit diacritice si nu s-a inteles bine dar nu e la mine, eu stau in partea cealalta de oras si am si caine. in articol scrie ca proprietarii sunt ok. o sa fie tot mai rau avand in vedere vremurile in care traim.Să știi că și aici în satele mici unde trăiesc eu și prietenii mei se vorbește același lucru, mai ales după ultimele scumpiri la gaze, curent și carburant.Prețul metanului pentru autotractiune a crescut cu 100% de dimineață până seara punând în criză multe familii ce au mașina pe metan direct din fabrica, deoarece rezervorul de benzina e unul ridicol de 15 litri în cel mai bun caz. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2021 prieteni! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2021 Neața bună și o duminică frumoasă! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 10 Octombrie, 2021 Bună dimineața O duminică binecuvântă să aveți! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2021 Bună dimineața! O săptămână ușoară să aveți! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2021 Bună dimineața! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2021 Bună dimineața! O zi de marți reușită să aveți! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2021 Neața bună ! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2021 Bună dimineața 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2021 Ziua buna 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2021 In seara aceasta am avut parte și de o aterizare în curte la mine 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2021 Bună dimineața! O zi de miercuri faină să aveți! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2021 Bună dimineața 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2021 oameni buni! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri